Verona vs Lazio: Bästa oddsen och matchtipsen

Vi riktar blickarna mot Verona och Lazio, när Serie A rivalerna ska slåss om poängen. Lagen möts på måndag på Stadio M. A. Bentegodi. Lazio är ute efter att befästa sin plats bland de fyra bästa i Serie A, när dom kliver upp mot Verona för match kommande måndag. Hellas har utan tvekan möjlighet att skrälla, men en seger för Lazio är såklart det mest troliga.

Hemmalaget är 18 i tabellen med 13 poäng efter 20 matcher, medan gästerna rankas fyra i ligan på 38 poäng. Med 38 poäng efter 20 matcher, är Lazio nu rankade 4 i Serie A. Hellas har klättrat efter 13 poäng på 20 matcher, placerar dem som 18 inför deras kommande drabbning.

 

Statistik och fakta för Verona vs Lazio i Serie A

  • I 20 av Hellas Veronas senaste 21 matcher var antalet av mål under 3.5
  • Hellas Verona har inte vunnit 15 av sina senaste 17 matcher
  • I 9 av Hellas Veronas senaste 10 matcher var antalet av mål under 2.5
  • I 10 av Hellas Veronas senaste 11 hemmamatcher var antalet av mål under 3.5
  • I de senaste 4 Hellas Veronas hemmamatcher, var antalet mål under 2.5
  • Lazio har vann 3 i de senaste 4 matcherna spelat utan att släppa in mål
  • I 8 av Lazios senaste 9 bortamatcher var antalet av mål under 3.5
  • Lazio har gjort mål i 10 av de senaste 12 matcherna
  • Lazio har inte förlorat de senaste 5 matcherna i rad
  • I 5 av Lazios senaste 7 matcher var antalet av mål under 3.5

Verona vs Lazio Preview

Verona form

Verona har varit med om allt i sina tre senaste matcher, vilket har gett dem fyra poäng. Mot Inter gick de tomhänta i en 1-0-förlust, varefter de tog revansch i en 2-0-vinst mot Lecce. Den senaste matchen fick man dela på poängen i en 1-1-match mot Udinese. Verona tog bara två segrar från sex möjliga Serie A-matcher på hemmamark. I de resterande fyra matcherna spelade man oavgjort i noll och förlorade fyra, samtidigt som laget gjorde sju och tappade in åtta mål.

Lazio form

Lazio har varit inkonsekventa i sina tre senaste matcher, vilket gav dem fyra poäng. De tog en 4-0-seger mot AC Milan, innan man kryssade 1-1 motFiorentina. Den lilla streaken avslutades när Juventus blev för svåra i en 1-0-förlust för Lazio. Lazio noterade 13 poäng efter fyra vinster från sina sex matcher mot lag bland de sex nedersta. De gjorde 14 mål, men släppte in fyra. Lazio har plockat fyra segrar från de sex senaste bortamatcherna i Serie A, det blev även två förluster samtidigt som man gjorde tio mål och släppte in fem.

Verona vs Lazio H2H

Senast lagen mötte varandra gick Lazio av planen som 2-0-segrare. Ingen tvekan om att de planerar göra en liknande bedrift på måndag. Verona går in i matchen mot Lazio med 2-2-6 i ryggen från deras senaste tio möten. En win-rate på 20% är kanske värt att ha i åtanke innan du placerar ett spel, beroende på din strategi. Lazio gjorde minst ett mål i 17 av sina senaste 18 Serie A-matcher mot Verona. Båda lagen hittade nät fem gånger i de senaste tio matcherna mellan Verona och Lazio. Bästa odds på BLGM finns hos spelbolagen till 1.91.

Det blev över 2.5 mål sex gånger i de senaste tio matcherna mellan lagen. Verona gjorde i snitt 1.2 mål, medan Lazio snittade 2.3 mål. Båda lagen göra mål blev ett vinnande spel fem gånger. Över 2.5 mål gjordes i ett av Verona’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 0.7 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i fem av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.8 mål under den här perioden.

Tabellställningar i Serie A

Verona tog samtliga tre poäng tre gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade ett och åkte på sex förluster under den här perioden. Lazio vann fem av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort noll och förlorade fem. Senaste 10 matcherna på bortaplan för Lazio öppnade de målskyttet fem gånger, medan gästerna gjorde detsamma i fem av sina 10 senaste på hemmaplan.

Senaste lagnyheter

Verona gjorde första målet i fem matcher av de senaste tio på hemmaplan. Lazio har gjort första målet i fem matcher av de senaste tio på hemmaplan. Lazio har gjort mål i 8 raka möten med Verona när man spelat på bortaplan.

Darko Lazovic är den mest profilerade målgöraren för hemmalaget den senaste tiden. Verona kommer säkerligen förlita sig på honom den kommande matchen. Samtidigt kommer Lazio ställa hoppet till Felipe Anderson att han ska lägga till fler mål till de tre han gjort de senaste sex matcherna.

Verona saknar bara en spelare i truppen när de möter Lazio på Stadio M. A. Bentegodi.

Marco Davide Faraoni får sitta på läktaren för Verona eftersom han är skadad för tillfället.