Verona vs Salernitana bästa odds och matchtips

Verona ser ut att vinna den kommande matchen på på söndag mot Salernitana. Formen ser bra ut , men hemmalaget verkar dock ha hamnat i en svacka på senare tid i Serie A. Verona ligger på plats 11 i Serie A med 27 poäng efter att ha spelat 20 matcher. Avståndet till Salernitana är 19 poäng vilket gör att det sistnämnda laget ligger på plats 20 i tabellen efter 18 omgångar. 3 förluster i de senaste 6 matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos Verona. De skulle dock kunna skrälla mot Salernitana.

Våra tips

Statistik och fakta för Verona vs Salernitana i Serie A

  • I 12 av de senaste 14 matcherna Hellas Verona har spelat, har båda lagen gjort mål
  • Hellas Verona har släppt in i 19 av de senaste 21 matcherna
  • Hellas Verona har gjorde mål i 17 av de senaste 18 hemmamatcherna
  • Hellas Verona har inte förlorat 7 av 9 av deras senaste hemmamatcher
  • Hellas Verona har inte vunnit 6 av 8 av deras senaste matcher
  • Salernitana har släppt in i de senaste 12 matcherna i rad
  • Salernitana har inte vunnit 17 av 19 av deras senaste matcher
  • Salernitana har förlorade 10 av 12 av deras senaste matcher
  • Salernitana har gjorde inte mål i 8 av de senaste 9 matcherna

Form: Verona mot Salernitana

Verona fortsätter att se bleka ut.

Verona tar sig an denna matchen med några dåliga resultat bakom sig. När man tittar på Verona’s senaste tre matcher är det svårt att sia om vad som komma skall. I mötet med Torino tog de en vinst med 1-0, följt av ett oavgjort resultat, (1-1) mot Fiorentina. Senast det begavs fick man lämna matchen djupt besvikna efter en tung 2-1-förlust mot Spezia.

Salernitana formkurva pekar nedåt

Resultaten har varit under all kritik för Salernitana på senare tid och nu behöver man verkligen få med sig något för att vända den negativa trenden. Salernitana har sett både ljus och mörker i deras senaste tre matcher, vilket resulterat i 4 poäng. Först förlorade man med 4-0 mot Fiorentina innan man spelade oavgjort i en match som slutade 1-0 mot Genoa. Den senaste matchen gick dock bättre och slutresultatet blev då 0-5 mot Inter vilket gav tre härliga poäng.

Med dessa starka prestationer på sistone verkar Verona ha goda chanser att vinna mot Salernitana.

Verona vs Salernitana Matchhistorik

Senast lagen möttes fick vi inte se någon vinnare. Lagen delade nämligen poängen i en 2-2-match som spelades 22 september 2021. Verona har vunnit 0% procents, medan Salernitana har vunnit 0% procents av deras senaste möten i Serie A vilket gör att de senaste resultaten ser ut så här: 0-1-0.

Tabellställningar i Serie A

Som framgår av Serie A-tabellen är skillnaden mellan de två lagen 19 poäng. Även om Salernitana inte kommer att ha någon att ta sig förbi Verona i tabellen inom en snar framtid, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Verona, som nu är nummer 11 med 27 poäng, kommer att göra sitt bästa för att klättra i tabellen. I alla fall kommer matchen på söndag säkert att vara ett bra tillfälle att satsa på.

Skytteligan

Det är svårt att inte titta på Federico Bonazzoli när man letar efter en målskytt. Han verkar ostoppbar och har träffat målet 1 gånger i de senaste 6 matcherna för sitt lag Salernitana. Hans säsongssaldo är 3 mål just nu.

Med 3 mål på de 6 senaste matcherna för Verona är Giovanni Simeone spelaren man ska hålla utkik efter eftersom han kommer att sikta på fler mål.