Watford vs Brentford: Bästa oddsen och matchtipsen

Watford gör sig redo för striden mot Brentford vid Vicarage Road Stadium kommande lördag, en match i omgång 33 av Premier League. Watford befinner sig på plats nummer 19 i Premier League med 22 poäng från sina första 31 matcher. 14 poäng bakom dem och på plats nummer 13 hittar vi Brentford som spelat 31 matcher. 4 förluster i de senaste 6 matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos Watford.

Våra tips

Statistik och fakta för Watford vs Brentford i Premier League

  • Watford har förlorat 13 av sina senaste 15 hemmamatcher
  • Watford har inte vunnit 18 av sina senaste 20 matcher
  • Brentford har släppt in på de senaste 16 bortamatcherna
  • I 7 av de senaste 9 bortamatcherna Brentford har spelat, har båda lagen gjort mål
  • Brentford har vunnit 4 av sina senaste 5 matcher
  • Brentford har gjort mål på de senaste 5 matcherna
  • Brentford har inte förlorat 4 av sina senaste 5 matcher

 

Form: Watford mot Brentford

Watford fortsätter att se bleka ut.

Watford hoppas bryta sin dåliga form i denna matchen. Watford har sett rätt bleka ut på den senaste tiden, även om det började bra med 2-1 mot Southampton. Tyvärr höll inte de positiva resultaten i sig utan man förlorade sedan med 2-0 mot Liverpool, och lyckades inte heller plocka poäng i en 3-0-förlust mot Leeds.

Brentford fortsätter trumma på.

Brentford hoppas att deras starka form håller i sig med ytterligare ett bra resultat. Brentford kan luta sig tillbaka mot en okej formkurva med sex poäng på tre matcher. Mot Leicester fick de lämna matchen tomhänta efter en 2-1-förlust, men de tog revansch redan matchen därpå genom att besegra Chelsea med 1-4. De byggde på den positiva trenden genom en 2-0-seger mot West Ham i sin senaste match.

De två lagen matchas jämnt av bookmakers, men den nuvarande formen gör att Brentford är vårt val för en seger.

Watford vs Brentford Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra vann Brentford och tog därmed alla 3 poäng efter matchresultatet 2-1. Watford går in i matchen mot Brentford med 0-0-1 i bagaget från deras senaste 10 matcher i Premier League.

Tabellställningar i Premier League

Enligt Premier League tabellen är skillnaden mellan de två lagen för närvarande 14 poäng och sex platser. Omgång 33 kommer säkerligen att påverka båda lagen för resten av säsongen. Därför kan vi inte vänta på att se Watford och Brentford slåss om poängen i sin kommande sammandrabbning kommande lördag.

Skytteligan

Juan Hernandez är den mest profilerade målgöraren för hemmalaget den senaste tiden. Watford kommer säkerligen förlita sig på honom den kommande matchen. Samtidigt kommer Brentford ställa hoppet till Ivan Toney att han ska lägga till fler mål till de 6 han gjort de senaste sex matcherna.