Hammarby vs Mjällby: Bästa oddsen och matchtipsen

Mjällby hoppas kunna minska avståndet till Allsvenskan-ledarna Hammarby, när de möts i denna mycket viktiga match på Tele2 Arena 15:00 15 april. Hammarby ordnar 6 poäng efter sina 2 första matcher på den här säsongen. De kommer bli tuffa att möta i sin jakt på högsta poäng. Mjällby ordnar 6 poäng efter sina 2 första matcher den nya säsongen. De kommer bli tuffa att möta i sin jakt på högsta poäng. Även om Mjällby går in i matchen som underdogs kommer de vara väldigt angelägna att behålla tempo i Allsvenskan.

Våra tips

Statistik och fakta för Hammarby vs Mjällby i Allsvenskan

  • Hammarby har inte förlorat 33 av sina senaste 35 hemmamatcher
  • Hammarby har gjort mål i 38 av de senaste 40 hemmamatcherna
  • Hammarby har vunnit 19 av sina senaste 21 hemmamatcher
  • I 7 av de senaste 9 matcherna Hammarby har spelat, har båda lagen gjort mål
  • Hammarby har släppt in i 7 av de senaste 9 matcherna
  • I 5 av de senaste 7 matcherna Mjällby har spelat, har båda lagen gjort mål
  • Mjällby har släppt in i 5 av de senaste 7 matcherna
  • I 3 av de senaste 4 av Hammarbys matcher mot Mjällby var antalet mål under 3.5

Form: Hammarby mot Mjällby

Hammarby är svåra att bryta ner

Hammarby fortsätter tåga på och sopar för närvarande bort allt motstånd med ytterligare en vinst i förra matchen. De är obesegrade hittills för säsongen och siktar på att ta tre nya poäng på hemmaplan mot ett starkt Mjällby.

Mjällby är svåra att bryta ner

Mjällby hoppas att deras starka form håller i sig med ytterligare ett bra resultat. Mjällby ser ut att ta sig an vilken motståndare som helst efter ett riktigt bra resultat de senaste tre matcherna då man samlade på sig sju poäng. De spelade först lika med (2-2) mot IFK Göteborg, innan de besegrade Elfsborg med 0-2 och sedan Djurgården med 1-0.

Hammarby vs Mjällby Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra vann Mjällby och tog därmed alla 3 poäng efter matchresultatet 2-0. Hammarby tar sig an Mjällby med 2-0-2 i bagaget från deras senaste matcher i Allsvenskan.

Tabellställningar i Allsvenskan

Enligt Allsvenskan tabellen har båda lagen fått lika många poäng hittills. Därför kommer denna omgångs 3 match säkerligen att ha en inverkan på båda lagen eftersom de kan gå före med tre poäng från varandra. Det kommer säkert att bli spännande att se Hammarby och Mjällby slåss om poängen i sin kommande match kommande fredag.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Nahir Besara. Han är toppskytt för Hammarby, för närvarande på 2 mål under hela säsongen. Totalt hittade han nätet 4 gånger i deras 6 senaste matcher.

Mjällby kommer att hoppas att Jacob Bergström hittar nätet igen. Han står på 0 mål den här säsongen och gjorde mål i 4 av deras 6 senaste matcher.