Watford vs Crystal Palace bästa odds och matchtips

Watford möter Crystal Palace på Vicarage Road Stadium på lördag i Premier League. På plats nummer 17 i Premier League har Watford spelat ihop 13 poäng efter 16 matcher. Med 20 poäng befinner sig Crystal Palace på plats 11 i tabellen med 16 spelade matcher. Det är tuffa tider för både Watford och Crystal Palace i Premier League. Båda har ögonen riktade mot den kommande matchen för att stärka moralen.

Våra tips

Statistik och fakta för Watford vs Crystal Palace i Premier League

 • Watford har släppte in i de senaste 15 matcherna i rad
 • I de senaste 5 matcherna i rad Watford har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Watford har förlorade 8 av 10 av deras senaste matcher
 • Watford har inte vunnit 10 av 12 av deras senaste matcher
 • Watford har gjort mål i de senaste 5 matcherna i rad
 • Crystal Palace har släppte in i 10 av de senaste 12 matcherna
 • Crystal Palace har gjort mål i 9 av de senaste 11 matcherna
 • Crystal Palace har inte vunnit 4 av 5 av deras senaste matcher
 • Crystal Palace har förlorade 3 av 4 av deras senaste matcher
 • I de senaste 10 Watfords matcher mot Crystal Palace var antalet av mål under 3.5
 • Watford har inte förlorat de senaste 4 hemma matcherna mot Crystal Palace i rad
 • Watford har släppte in i 8 av de senaste 10 matcherna mot Crystal Palace
 • Watford har inte vunnit 6 av de 8 senaste matcherna mot Crystal Palace
 • Watford har oavgjort 3 av de 4 senaste hemmamatcherna mot Crystal Palace

Form: Watford mot Crystal Palace

Watford har problem att hitta bra resultat

Watford hoppas bryta sin dåliga form i denna matchen. Watford har haft det tufft på senaste tiden och de har inte lyckats ta en enda poäng i någon av de senaste tre matcherna. De förlorade först med 2-1 mot Chelsea, innan Manchester City besegrade dem med 3-1. Tredje förlusten i rad var ett faktum efter att även Brentford tog hem en seger med 2-1.

Crystal Palace hoppas få stopp på lidandet

The Eagles hoppas bryta sin dåliga form i denna matchen. Crystal Palace lyckades vända en riktigt dålig trend med tre raka förluster när man spelade ika mot Burnely i en målrik match (3-3). Innan dess förlorade man mot Aston Villa och Leeds.

I en match mellan två till synes jämlika lag, med båda i samma form, ser det ut som en match som kan gå hur som helst. Ett oavgjort resultat skulle därför kunna vara ett bra val.

Watford vs Crystal Palace Matchhistorik

Senast dessa lag ställdes mot varandra var 7 mars 2020, och Watford gick därifrån med en 1-0 seger. Watford har vunnit 30%, medan The Eagles har vunnit 40% av deras senaste möten i Premier League vilket gör att de senaste resultaten ser ut så här: 3-3-4. De senaste 10 matcherna mellan Watford och Crystal Palace var över 2,5 mål ett vinnande spel 4 gånger. Båda lagen gör mål gav utdelning hos oddsmakarna 5 gånger i dessa 10 matcher.

Tabellställningar i Premier League

Som framgår av Premier League-ställningen är skillnaden mellan de två lagen 7 poäng. Även om Watford inte kommer att ha en möjlighet att komma över Crystal Palace i tabellen någon gång inom kort, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Crystal Palace, som nu ligger på 11 med 20 poäng, kommer att göra sitt bästa för att öka avståndet till sina motståndare. Hur som helst kommer matchen på lördag säkert att vara ett bra tillfälle att lägga ett spel på.

Skytteligan

Emmanuel Dennis har ett högt målsnitt i de senaste matcherna. Watford kommer ställa hoppet till sin toppmålgörare återigen när de möter Crystal Palace. 

Gästerna hoppas att Christian Benteke fortsätter fylla på sitt målfacit. Han verkar va i god form med 2 mål på de senaste sex matcherna.