West Ham vs Arsenal: Bästa oddsen och matchtipsen

Under Premier League-drabbningen på London Stadium på söndag ser vi West Ham ta emot Arsenal.

Medan Arsenal jagar ledningen i Premier League efter att ha plockat 49 poäng på 23 omgångar, släpar West Ham efter med 36 poäng på 23 rundor, vilket ger dom plats 7 i tabellen.

Både West Ham och Arsenal siktar på att göra sitt bästa inför sina fans. Vi kommer garanterat att få se ett spännande möte på söndag. Med 2 förluster i de senaste 6 matcherna i samtliga tävlingar, är stämningen i West Ham-lägret inte på topp. Dom behöver steppa upp ordentligt om de inte vill bli mer besvikna mot Arsenal på deras hemmaplan.

West Ham vs Arsenal Statistik

  • West Ham United har gjort mål i 27 av de senaste 29 hemmamatcherna
  • West Ham United har inte förlorat de senaste 10 hemmamatcherna i rad
  • West Ham United har gjort mål i 19 av de senaste 21 hemmamatcherna i Premier League
  • West Ham United har inte förlorat 10 av sina senaste 11 matcher i Premier League
  • I de senaste 7 West Ham Uniteds hemmamatcher, var antalet mål under 3.5
  • Arsenal har gjort mål i 18 av de senaste 20 bortamatcherna
  • I de senaste 4 bortamatcherna i rad Arsenal har spelat, har båda lagen gjort mål
  • I 8 av Arsenals senaste 9 matcher var antalet av mål under 3.5
  • Arsenal har släppt in i 11 av de senaste 12 bortamatcherna
  • I 7 av Arsenals senaste 8 bortamatcher var antalet av mål under 3.5

West Ham vs Arsenal Preview

West Ham form

Två oavgjorda resultat var det bästa West Ham kunde lösa i sina tre senaste matcher. Kryss 2-2 mot Sheffield United, innan man delade poängen efter 1-1 mot AFC Bournemouth. I den senaste matchen blev det förlust med 3-0 mot Manchester United. West Ham vann fem matcher, gjorde 17 mål och släppte in 17 i sina senaste elva matcher mot lag från den övre halvan av Premier League-tabellen. Detta gav dem 17 poäng. West Ham tog tre segrar från sina senaste sex matcher på hemmamark i Premier League. De spelade oavgjort tre men är fortsatt obesegrade med en målskillnad på tio framåt och fyra insläppta.

Arsenal form

Arsenal är i fantastisk form inför kommande matchen efter tre raka segrar. Crystal Palace slog man med 5-0, efter det fick Nottingham Forest känna på en 1-2-torsk. Liverpool var det senaste offret efter en 3-1-vinst för Arsenal. Arsenal tog 17 poäng från sina tio matcher mot lag från den övre halvan av Premier League-tabellen. De vann fem, gjorde 14 mål och släppte in tio.

West Ham vs Arsenal H2H

Senast lagen mötte varandra gick West Ham av planen som 0-2-segrare. Ingen tvekan om att de planerar göra en liknande bedrift kommande söndag. Allt som allt har Arsenal bra resultat mot West Ham under tidigare säsonger med övertag på 6-2-2 inför den här matchen. Spelbolagen har Arsenal att vinna denna match till högsta odds på 1.53. West Ham vann bara en av sina 9 senaste möten mot Arsenal. West Ham gjorde minst ett mål i 7 av sina 8 senaste matcher i Premier League mot Arsenal. Båda lagen gjorde mål sex gånger i de senaste tio matcherna mellan West Ham och Arsenal.

Det blev över 2.5 mål sex gånger i de senaste tio matcherna mellan lagen. West Ham gjorde i snitt 1.2 mål, medan Arsenal snittade 1.8 mål. Båda lagen göra mål blev ett vinnande spel sex gånger. Över 2.5 mål gjordes i fyra av West Ham’s tio senaste matcher i alla tävlingar. De gjorde ett snitt på 1.2 mål under den här perioden. Det blev över 2.5 mål i fyra av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.5 mål under den här perioden.

Nuvarande tabellen i Premier League

West Ham tog samtliga tre poäng sex gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade fyra och åkte på noll förluster under den här perioden. Arsenal vann fyra av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort två och förlorade fyra. West Ham lyckades öppna målskyttet i inte mindre än åtta av sina 10 senaste matcher på hemmaplan. Gästande Arsenal har varit lika fina från start då de öppnat med mål i sju av de 10 senaste på bortaplan.

Senaste lagnyheter

West Ham har gjort första målet i fem matcher av de senaste tio matcherna. Arsenal gjorde första målet i sju matcher av de senaste tio på hemmaplan. Arsenal har gjort mål i 5 raka möten med West Ham när man spelat på bortaplan.

Det är en fantastisk säsong för London Stadium, som just nu har elva ligamål på sitt konto så här långt. West Ham kommer förlita sig på hans tjänster för att sänka Arsenal.

I skrivande stund ser det ut som att endast två spelare ej är tillgängliga för West Ham, när de förbereder sig för den kommande matchen.

Lucas Paqueta och Michail Antonio finns bland de två spelarna som saknas för West Ham kommande söndag.

Några av de fem som kommer att befinna sig på sidlinjen är Oleksandr Zinchenko, Gabriel Jesus, Fabio Vieira, Thomas Partey och Jurrien Timber.