Nottingham Forest vs Newcastle: Bästa oddsen och matchtipsen

Newcastle besöker City Ground, Nottingham kommande lördag för en Premier League-match mot värdlaget Nottingham Forest.

Både Nottingham Forest och Newcastle siktar på att göra sitt bästa inför sina fans. Vi kommer garanterat att få se ett spännande möte kommande lördag. Med 2 förluster i de senaste 6 matcherna i samtliga tävlingar, är stämningen i Nottingham Forest-lägret inte på topp. Dom behöver steppa upp ordentligt om de inte vill bli mer besvikna mot Newcastle på deras hemmaplan. Tre poäng för Nottingham Forest kan räcka långt i strävan att nå den övre halvan i Premier League. En svår uppgift väntar dock när Newcastle inte kommer sälja sig billigt.

Nottingham Forest vs Newcastle Statistik

  • Nottingham Forest har släppt in på de senaste 12 matcherna i Premier League
  • Nottingham Forest har släppt in i 21 av de senaste 23 hemmamatcherna
  • I 8 av de senaste 9 matcherna Nottingham Forest har spelat, har båda lagen gjort mål
  • I de senaste 6 matcherna i rad Nottingham Forest har spelat i Premier League, har båda lagen gjort mål
  • Nottingham Forest har släppt in i 17 av de senaste 19 hemmamatcherna i Premier League
  • Newcastle United har släppt in i 19 av de senaste 20 bortamatcherna i Premier League
  • I 11 av Newcastle Uniteds senaste 13 matcher var antalet av mål över 2.5
  • I 8 av Newcastle Uniteds senaste 9 matcher i Premier League var antalet av mål över 2.5
  • I de senaste 5 matcherna i rad Newcastle United har spelat i Premier League, har båda lagen gjort mål
  • I de senaste 5 Newcastle Uniteds matcher i Premier League, var antalet mål över 3.5

Nottingham Forest vs Newcastle Preview

Nottingham Forest form

Läget kunde varit både bättre och sämre för Nottingham Forest, som har med sig två poäng från de tre senaste matcherna. De förlorade med 1-2 mot Arsenal, följt av oavgjort 1-1 mot AFC Bournemouth. De fick med sig en poäng igen senast efter 1-1 mot Bristol City. Nottingham Forest klarade endast av att ta en seger av sex möjliga på City Ground, Nottingham i Premier League. De spelade oavgjort i noll och förlorade fem av dessa matcher, där de nätade sju och släppte in tolv mål.

Newcastle form

Newcastle ser väl lämpade ut att ta sig an vilken motståndare som, Då de tog 7 poäng på de tre senaste matcherna. De vann med 0-2 och1-3 mot Fulham och Aston Villa. Den vinnande trenden tog slut när Luton Town löste ett 4-4-kryss. Newcastle noterade tio poäng efter tre vinster från sina sju matcher mot lag bland de sex nedersta. De gjorde 16 mål, men släppte in elva. Newcastle har bara en ynka seger från de sex senaste bortamatcherna i Premier League. Man spelade oavgjort noll och förlorade fem samtidigt som laget släppte in 15 och gjorde sex mål.

Nottingham Forest vs Newcastle H2H

Supportrarna hoppas på en minst lika spännande match som senast Nottingham Forest spelade mot Newcastle. den slutade 1-3 och var en riktigt bra match. Att välja en vinnare baserat på H2H är lite av ett lotteri, men spelaren med ett skarpt öga för skrällar kan ta ett skott här. Nottingham Forest tog fem wins i sina senaste tio matcher mot Newcastle. De sistnämnda lyckades ta fem vinster i dessa tre möten mot den kommande motståndaren. Spelbolagens högsta odds för ett oavgjort resultat ligger på 3.75. Det blev över 2.5 mål i 7 av de 8 senaste Premier League-matcherna mellan Nottingham Forest och Newcastle. I två av de senaste tre matcher mellan Nottingham Forest och Newcastle gjorde båda lagen mål.

Över 2.5 mål blev vinnare två gånger av de senaste tre matcherna mellan lagen. Nottingham Forest gjorde ett snitt på 1.33 mål, medan Newcastle snittade 1.67 mål. Båda lagen göra mål gick in två gånger. Över 2.5 mål gjordes i sju av Nottingham Forest’s tio senaste matcher i samtliga tävlingar. De gjorde ett snitt på 1.7 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i sju av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 2.1 mål under den här perioden.

Nuvarande tabellen i Premier League

Nottingham Forest tog blygsamma två segrar av sina 10 senaste matcher runt om i samtliga tävlingar. De delade poängen med gästerna i tre av matcherna, medan det blev fem förluster. Newcastle vann tre av de 10 senaste och spelade oavgjort två samt förlorade fem av matcherna under denna period. Målen flödar just nu för Nottingham Forest på hemmaplan, och åt båda håll. Båda lagen hittade nät i sju av de 10 senaste matcherna här. I kontrast till fem gånger för Newcastle i de 10 senaste på bortaplan.

Senaste lagnyheter

Nottingham Forest har gjort första målet i sex matcher av de senaste tio på hemmaplan. Newcastle har gjort första målet i fem matcher av de senaste tio på hemmaplan. Båda lagen gjorde mål i 6 raka matcher för Nottingham Forest. Båda lagen har gjort mål i 5 raka Newcastle-matcher. Nottingham Forest har gjort mål i 5 raka hemmamöten med Newcastle.

Nottingham Forest kan sakna upp till tre spelare till deras kommande match kommande lördag. Med två spelare avstängda, måste Nottingham Forest justera sin laguppställning, eftersom Willy Boly och Ibrahim Sangare får ta ledigt..

Nottingham Forest kan inte använda sig av Divock Origi kommande lördag mot Newcastle, eftersom han är skadad för tillfället.

Bland spelarna som saknas för gästerna Newcastle, är Sandro Tonali borta på grund av för många varningar.

Bland de åtta spelare som får spendera lite tid på sidlinjen, återfinns bland andra Alexander Isak, Jamaal Lascelles, Joelinton, Nick Pope, Joseph Willock, Matt Targett, Elliot Anderson och Joelinton.