Wolverhampton vs Brentford: Bästa oddsen och matchtipsen

Wolverhampton tar emot Brentford för en match i Premier League kommande lördag på Molineux Stadium.

Wolverhampton går in i nästa Premier League-runda som nummer 10 i tabellen, med 32 poäng så här långt. Med 23 spelade matcher, har Brentford löst 22 poäng, vilket ger dem plats 15 inför nästa omgång.

Både Wolverhampton och Brentford siktar på att göra sitt bästa inför sina fans. Vi kommer garanterat att få se ett spännande möte på lördag. Senast som Wolverhampton mötte Brentford, hade lagen tagit många 3-poängare och nu ser dom redo ut för ännu en vinst kommande lördag. Wolverhampton har blickarna riktade mot en ny bra prestation och tre poäng, när de möter Brentford. På hemmaplan bör de förstnämnda ha klart övertag och resan vidare mot topp 6 ska kunna fortsätta.

Wolverhampton vs Brentford Statistik

  • Wolverhampton Wanderers har gjort mål på de senaste 18 hemmamatcherna i Premier League
  • Wolverhampton Wanderers har gjort mål i 25 av de senaste 27 matcherna
  • Wolverhampton Wanderers har gjort mål på de senaste 14 hemmamatcherna
  • I 10 av de senaste 12 hemmamatcherna Wolverhampton Wanderers har spelat i Premier League, har båda lagen gjort mål
  • Wolverhampton Wanderers har gjort mål i 20 av de senaste 22 matcherna i Premier League
  • Brentford har släppt in på de senaste 13 matcherna
  • I 9 av de senaste 10 matcherna Brentford har spelat, har båda lagen gjort mål
  • Brentford har släppt in på de senaste 11 matcherna i Premier League
  • I 7 av de senaste 8 matcherna Brentford har spelat i Premier League, har båda lagen gjort mål
  • I 9 av Brentfords senaste 11 matcher i Premier League var antalet av mål över 2.5

Wolverhampton vs Brentford Preview

Wolverhampton form

Wolverhampton har varit ojämna på slutet, de slog West Bromwich med 0-2. Det följdes upp med en förlust med 3-4 mot Manchester United, innan de vann med 2-4 mot Chelsea. Wolverhampton har tagit 23 poäng från deras tolv möten med lagen från den nedre halvan av Premier League-tabellen. Detta motsvarar sju vinster efter att ha gjort mål 24 gånger och släppt in 15. Wolverhampton tog fyra segrar i sina sex senaste Premier League-matcher på Molineux Stadium. En oavgjord och en förlust var deras facit, där de släppte in sju och gjorde tolv mål.

Brentford form

Brentford har varit bleka i sina tre senaste matcher, trots att det började med en 3-2-seger mot Nottingham Forest. Det följdes upp med en förlust 3-2 mot Tottenham Hotspur, för att sedan ge bort samtliga poäng i en 1-3-torsk mot Manchester City. Brentford vann ett matcher och plockade fyra poäng från deras elva möten mot lag från den övre halvan av Premier League. De gjorde tolv mål och släppte in 25. Brentford har bara en ynka seger från de sex senaste bortamatcherna i Premier League. Man spelade oavgjort noll och förlorade fem samtidigt som laget släppte in tolv och gjorde sex mål.

Wolverhampton vs Brentford H2H

Wolverhampton vann de två senaste mötena med Brentford, då de följde upp en 2-0-vinst genom att slå sin kommande moståndare med 4-1. Hemmalaget var i fantastisk form senast de spelade mot Brentford, efter att man blivit uppläxade med 4-1 mot ett enastående Wolverhampton-lag. Spelbolagen har Wolverhampton att vinna denna match till bästa odds på 2.10. Brentford har varit obekväma och inte vunnit någon av de senaste 6 matcherna mot Wolverhampton. Brentford gjorde minst ett mål i 6 av sina senaste 7 Premier League-matcher mot Wolverhampton. I tre av de senaste fem matcher mellan Wolverhampton och Brentford gjorde båda lagen mål.

Över 2.5 mål blev vinnare två gånger av de senaste fem matcherna mellan lagen. Wolverhampton gjorde ett snitt på 1.8 mål, medan Brentford snittade ett mål. Båda lagen göra mål gick in tre gånger. Över 2.5 mål gjordes i sju av Wolverhampton’s tio senaste matcher i samtliga tävlingar. De gjorde ett snitt på 2.2 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i åtta av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.3 mål under den här perioden.

Nuvarande tabellen i Premier League

Wolverhampton tog samtliga tre poäng sex gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade tre och åkte på ett förluster under den här perioden. Brentford vann ett av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort ett och förlorade åtta. Målen flödar just nu för Wolverhampton på hemmaplan, och åt båda håll. Båda lagen hittade nät i åtta av de 10 senaste matcherna här. I kontrast till sex gånger för Brentford i de 10 senaste på bortaplan.

Senaste lagnyheter

Wolverhampton har gjort första målet i fyra matcher av de senaste tio matcherna. Brentford gjorde första målet i sju matcher av de senaste tio på hemmaplan. Båda lagen har gjort mål i 6 raka Brentford-matcher. Båda lagen har gjort mål 3 senaste mötena mellan Wolverhampton och Brentford.

I skrivande stund ser det ut som att endast två spelare ej är tillgängliga för Wolverhampton, när de förbereder sig för den kommande matchen. Boubacar Traore och Hee-Chan Hwang kan inte bli inkallade av Wolverhamptons manager, eftersom båda är avstängda.

Brentford kommer till exempel inte kunna använda sig av Ivan Toney eftersom han är avstängd efter att ha dragit på sig för många kort.

Bland de fyra spelare som får spendera lite tid på sidlinjen, återfinns bland andra Bryan Mbeumo, Aaron Hickey, Kevin Schade och Rico Henry.