Wolverhampton vs Sheffield United: Bästa oddsen och matchtipsen

Wolverhampton tar emot Sheffield United för en match i Premier League kommande söndag på Molineux Stadium. Priserna från spelbolagen återspeglar hur mycket de förväntar sig att Wolverhampton drar ifrån med 3 nya poäng kommande söndag. De möter ett Sheffield United i Premier League och de sistnämnda bör få det tufft då Wolverhampton behöver plocka viktiga poäng.

Wolverhampton kliver in i omgång 26 som nummer 11 i Premier League med 35 poäng på kontot så här långt. Efter 25 rundor spelade, har Sheffield United samlat ihop 13 poäng, som placerar dem på 20 i tabellen.

Både Wolverhampton och Sheffield United siktar på att göra sitt bästa inför sina fans. Vi kommer garanterat att få se ett spännande möte på söndag. Wolverhampton hoppas på revansch efter att blivit totalt överkörda i det senaste mötet med Sheffield United och oddsen pekar på att de ska kunna lösa det. Wolverhampton behöver ett bra resultat mot Sheffield United, om de vill klättra i Premier League-tabellen. Gästerna har bevisat att de kan vara jobbiga att möta, men hemmalaget borde ha klar fördel på Molineux Stadium.

Wolverhampton vs Sheffield United Statistik

  • Wolverhampton Wanderers har gjort mål på de senaste 18 hemmamatcherna i Premier League
  • Wolverhampton Wanderers har gjort mål i 25 av de senaste 27 matcherna
  • Wolverhampton Wanderers har gjort mål på de senaste 14 hemmamatcherna
  • I 10 av de senaste 12 hemmamatcherna Wolverhampton Wanderers har spelat i Premier League, har båda lagen gjort mål
  • Wolverhampton Wanderers har gjort mål i 20 av de senaste 22 matcherna i Premier League
  • Sheffield United har inte vunnit 34 av sina senaste 36 bortamatcher i Premier League
  • Sheffield United har släppt in i 34 av de senaste 35 bortamatcherna i Premier League
  • Sheffield United har släppt in i 28 av de senaste 30 matcherna
  • Sheffield United har inte vunnit 21 av sina senaste 23 matcher i Premier League
  • Sheffield United har släppt in i 22 av de senaste 23 matcherna i Premier League

Wolverhampton vs Sheffield United Preview

Wolverhampton form

Wolverhampton har varit ojämna på slutet, de slog Chelsea med 2-4. Det följdes upp med en förlust med 0-2 mot Brentford, innan de vann med 1-2 mot Tottenham Hotspur.

Sheffield United form

Det är allt eller inget för Sheffield United efter en vinst i sina tre senaste matcher. De förlorade först med 0-5 mot Aston Villa som de svarade med att slå Luton Town 1-3. I deras senaste match blev det återigen en förlust efter 0-5 mot Brighton & Hove Albion. Sheffield United har bara en ynka seger från sina sex senaste bortamatcher i Premier League. Man spelade oavgjort i en och förlorade fyra, släppte in 14 mål och gjorde sex.

Wolverhampton vs Sheffield United H2H

Wolverhampton åkte på en smäll när Sheffield United plockade ner dem med 2-1 i det senaste mötet. Förstnämnda vann dock mötet innan efter en 1-0-seger. Att välja en vinnare baserat på H2H är lite av ett lotteri, men spelaren med ett skarpt öga för skrällar kan ta ett skott här. Wolverhampton tog sex wins i sina senaste tio matcher mot Sheffield United. De sistnämnda lyckades ta tre vinster i dessa fem möten mot den kommande motståndaren. Spelbolagens högsta odds för ett oavgjort resultat ligger på 4.33. Wolverhampton tog samtliga poäng i 4 av sina 5 senaste hemmamatcher mot Sheffield United. Wolverhampton gjorde minst ett mål i 6 av sina 7 senaste matcher i Premier League mot Sheffield United. Båda lagen gjorde mål två gånger i de senaste fem matcherna mellan Wolverhampton och Sheffield United.

Över 2.5 mål blev vinnare ett gång av de senaste fem matcherna mellan lagen. Wolverhampton gjorde ett snitt på ett mål, medan Sheffield United snittade 0.8 mål. Båda lagen göra mål gick in två gånger. Över 2.5 mål gjordes i sex av Wolverhampton’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 2.2 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i åtta av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.6 mål under den här perioden.

Nuvarande tabellen i Premier League

Wolverhampton tog fem vinster på hemmaplan i sina 10 senaste matcher i samtliga tävlingar, medan man kryssade tre gånger. De fick utstå förlust i två under den här tiden. Sheffield United vann två av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort i två och förlorade sex. Wolverhampton känner sig nog optimistiska till att göra mål på söndag mot Sheffield United som bara lyckats hålla nollan en gång i de 10 senaste bortamatcherna. Värdarna kämpade i sin tur till sig två hållna nollor i sina 10 senaste på hemmaplan.

Senaste lagnyheter

Wolverhampton har gjort första målet i fyra matcher av de senaste tio matcherna. Överraskande nog har Sheffield United endast gjort första målet i tre av de senaste tio matcherna på bortaplan. Wolverhampton har gjort mål i 6 raka hemmamöten med Sheffield United.

Mason Holgate och Oliver McBurnie kan inte bli inkallade av Sheffield United, eftersom de är borta på grund av avstängning.

Bland de sex spelare som får spendera lite tid på sidlinjen, återfinns bland andra Oliver McBurnie, Ivo Grbic, George Baldock, Chris Basham, John Egan och Daniel Jebbison.