Wolverhampton vs Tottenham: Bästa oddsen och matchtipsen

Wolverhampton tar emot gästande Tottenham på Molineux Stadium i en Premier League-match kommande lördag. Wolverhampton välkomnar Tottenham på lördag i Premier League, med värden motiverad av möjligheten att täppa igen luckan i tabellen till gästerna i denna spännande match i 12 omgången.

Wolverhampton är placerade som 14 med tolv poäng efter elva matcher matcher. Tottenham håller positionen som två i ligan på 26 poäng. En plats bakom ligaledarna finns Tottenham med 26 poäng efter elva omgångar, medan Wolverhampton har plockat tolv poäng och rankas som nummer 14 i Premier League.

Både Wolverhampton och Tottenham siktar på att göra sitt bästa inför sina fans. Vi kommer garanterat att få se ett spännande möte kommande lördag. Med både Wolverhampton och Tottenham som kommer till den här matchen med tunga försluster i bagaget , tror vi på en avvaktande och försiktig kamp. Båda vill inte riskera ytterligare en förlust in på kontot. Tre poäng för Wolverhampton kan räcka långt i strävan att nå den övre halvan i Premier League. En svår uppgift väntar dock när Tottenham inte kommer sälja sig billigt.

Wolverhampton vs Tottenham Statistik

  • I de senaste 9 matcherna i rad Wolves har spelat, har båda lagen gjort mål
  • Wolves har gjort mål på de senaste 12 matcherna
  • Wolves har gjort mål i 14 av de senaste 15 hemmamatcherna
  • I 6 av de senaste 7 hemmamatcherna Wolves har spelat, har båda lagen gjort mål
  • Wolves har inte förlorat 11 av sina senaste 13 hemmamatcher
  • Tottenham Hotspur har gjort mål på de senaste 27 matcherna
  • I 13 av de senaste 15 bortamatcherna Tottenham Hotspur har spelat, har båda lagen gjort mål
  • Tottenham Hotspur har gjort mål på de senaste 15 bortamatcherna
  • I 11 av Tottenham Hotspurs senaste 13 bortamatcher var antalet av mål över 2.5
  • Tottenham Hotspur har släppt in i 17 av de senaste 19 bortamatcherna

Wolverhampton vs Tottenham Preview

Wolverhampton form

Döma av deras tre senaste matcher så kan vi förvänta oss allt möjligt från Wolverhampton just nu. MotBournemouth gick allt perfekt i en 1-2-seger, innan man kryssade 2-2 mot Newcastle. I den senaste matchen fick man lida efter en 2-1-förlust mot Sheffield United. Wolverhampton klarade endast av att ta en seger av sex möjliga på Molineux Stadium i Premier League. De spelade oavgjort i tre och förlorade två av dessa matcher, där de nätade åtta och släppte in tolv mål.

Tottenham form

Även om de förlorade den senaste matchen har ändå resultaten varit godkända för Tottenham. De vann först mot Fulham med 2-0 följt av vinst mot Crystal Palace med 1-2. Den vinnande trenden tog sedan slut mot Chelsea, som vann med 1-4. Tottenham tog starka fyra segrar på de sex senaste bortamatcherna i Premier League, obesegrade då man även har två oavgjorda i bagaget. Framåt har laget 14 mål, medan man släppte in sju.

Wolverhampton vs Tottenham H2H

Tottenham blev helt knockade när Wolverhampton tog en 1-0-seger i det senaste mötet. Välförtjänad revansch efter den tidigare 1-0-förlusten, som Tottenham vann med i matchen innan. Högt odds på oavgjort och det ser ganska osannolikt ut den här gången om man kollar lagens tio senaste möten. Wolverhampton lyckades med fyra vinster, medan Tottenham tog samtliga poäng fyra gånger i dessa tio matcher. Spela på hemmavinsten ger dig ett odds på 3.30 medan det bästa odds hos spelbolagen på en bortavinst ligger på 2.15. I de 6 senaste Premier League-matcherna mellan Wolverhampton och Tottenham slutade det under 2.5 mål. Båda lagen gjorde mål fem gånger i de senaste tio matcherna mellan Wolverhampton och Tottenham.

Under 2.5 mål satt fyra gånger i de senaste tio matcherna mellan rivalerna. Wolverhampton med ett snitt på 1.3 mål, och där Tottenham snittade 1.3 mål i dessa. Båda lagen att inte göra mål var vinnande fem gånger av matcherna. Över 2.5 mål gjordes i åtta av Wolverhampton’s tio senaste hemmamatcher i alla tävlingar. De gjorde ett snitt på 1.9 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i sex av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de två mål under den här perioden.

Nuvarande tabellen i Premier League

Wolverhampton tog blygsamma fyra segrar av sina 10 senaste matcher runt om i samtliga tävlingar. De delade poängen med gästerna i fyra av matcherna, medan det blev två förluster. Tottenham vann sex av de 10 senaste och spelade oavgjort tre samt förlorade ett av matcherna under denna period. Målen flödar just nu för Wolverhampton på hemmaplan, och åt båda håll. Båda lagen hittade nät i sju av de 10 senaste matcherna här. I kontrast till åtta gånger för Tottenham i de 10 senaste på bortaplan.

Senaste lagnyheter

Wolverhampton har gjort mål först i sex matcher av de senaste tio matcherna. Tottenham har gjort första målet i fem matcher av de senaste tio på hemmaplan. Båda lagen gjorde mål i 6 raka hemmamatcher som Wolverhampton spelat.

Wolverhampton kan sakna upp till fyra spelare till deras kommande match kommande lördag.

Hugo Bueno, Pedro Neto, Joe Hodge och Joe Hodge finns bland de fyra spelarna som saknas för Wolverhampton på lördag.

Bland de sex spelare som får spendera lite tid på sidlinjen, återfinns bland andra Ben Davies, Manor Solomon, Ivan Perisic, Alfie Whiteman, Ryan Sessegnon och Hugo Lloris.