Crystal Palace mot Everton – Matchförhandsvisning, Tips, Odds

Crystal Palace välkomnar Everton för en match i Premier League på Selhurst Park på lördag.

Crystal Palace är nummer 10 i tabellen på 15 poäng efter elva matcher. Everton rankas som nummer 16 with elva poäng efter elva spelade. Crystal Palace kliver in i omgång 12 som nummer 10 i Premier League med 15 poäng på kontot så här långt. Efter elva rundor spelade, har Everton samlat ihop elva poäng, som placerar dem på 16 i tabellen.

Både Crystal Palace och Everton siktar på att göra sitt bästa inför sina fans. Vi kommer garanterat att få se ett spännande möte kommande lördag. Crystal Palace siktar på att utöka ledningen till Everton i tabellen när de drabbar samman kommande lördag. Å andra sidan är värdarna motiverade till max att inte låta gapet bli större.

Crystal Palace vs Everton Statistik

  • I 10 av Crystal Palaces senaste 12 hemmamatcher var antalet av mål under 3.5
  • I 6 av Crystal Palaces senaste 7 matcher var antalet av mål under 3.5
  • I 5 av Crystal Palaces senaste 7 hemmamatcher var antalet av mål under 2.5
  • Crystal Palace har inte vunnit 6 av sina senaste 8 matcher
  • Crystal Palace har inte vunnit 6 av sina senaste 8 hemmamatcher
  • Everton har inte förlorat 13 av sina senaste 15 bortamatcher
  • I de senaste 7 Evertons matcher, var antalet mål under 3.5
  • Everton har gjort mål i 9 av de senaste 11 matcherna
  • I 5 av Evertons senaste 7 bortamatcher var antalet av mål över 2.5
  • I de senaste 3 Evertons bortamatcher, var antalet mål under 3.5

Crystal Palace vs Everton Preview

Crystal Palace form

Crystal Palace har åkt på några besvikelser i sina tre senaste matcher, då de kördes över av Newcastle i en 4-0-förlust. Tottenham Hotspur visade sig även dom för svåra när de vann med 1-2, innan Crystal Palace kunde slå tillbaka senast i en 0-2-vinst mot Burnley. Crystal Palace har tagit elva poäng från deras fem möten med lagen från den nedre halvan av Premier League-tabellen. Detta motsvarar tre vinster efter att ha gjort mål sex gånger och släppt in två. Crystal Palace löste endast en seger av sex försök så här långt på Selhurst Park i Premier League. De kryssade tre och förlorade två av dessa möten där de gjorde fem och släppte in sex mål.

Everton form

Everton ser väl lämpade ut att ta sig an vilken motståndare som, Då de tog 7 poäng på de tre senaste matcherna. De vann med 0-1 och3-0 mot West Ham United och Burnley. Den vinnande trenden tog slut när Brighton löste ett 1-1-kryss. Everton vann ett matcher och plockade fyra poäng från deras fem möten mot lag från den övre halvan av Premier League. De gjorde fyra mål och släppte in nio. I sina sex senaste bortamatcher i Premier League, tog Everton två vinster, medan man spelade lika i två draws och åkte på två defeats förluster. Man hade en målskillnad på tio insläppta och gjorde sju mål framåt.

Crystal Palace vs Everton H2H

Det slutade oavgjort när Crystal Palace senast mötte Everton. Med båda som vägrade att ge sig, stod det 0-0 på resultattavlan till slut. De bästa oddsen på ett oavgjort vid full tid hos bookmakern är 3.30. Allt som allt har Everton bra resultat mot Crystal Palace under tidigare säsonger med övertag på 5-4-1 inför den här matchen. Spelbolagen har Everton att vinna denna match till högsta odds på 3.00. Crystal Palace vann endast en gång mot Everton på de 17 senaste matcherna. Everton gjorde minst ett mål i 6 av sina senaste 7 Premier League-matcher mot Crystal Palace. Båda lagen hittade nät fem gånger i de senaste tio matcherna mellan Crystal Palace och Everton. Bästa odds på BLGM finns hos spelbolagen till 1.95.

Det blev över 2.5 mål fem gånger i de senaste tio matcher mellan lagen. Crystal Palace gjorde i snitt 0.8 mål, medan Everton snittade 1.5 mål. Båda lagen göra mål blev ett vinnande spel fem gånger av matcherna. Över 2.5 mål gjordes i sex av Crystal Palace’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 1.2 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i sex av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.6 mål under den här perioden.

Nuvarande tabellen i Premier League

Crystal Palace tog samtliga tre poäng tre gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade fyra och åkte på tre förluster under den här perioden. Everton vann sex av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort två och förlorade två. Målen flödar just nu för Crystal Palace på hemmaplan, och åt båda håll. Båda lagen hittade nät i sex av de 10 senaste matcherna här. I kontrast till fyra gånger för Everton i de 10 senaste på bortaplan.

Senaste lagnyheter

Crystal Palace gjorde första målet i fem matcher av de senaste tio på hemmaplan. Everton gjorde första målet i sex matcher av de senaste tio på hemmaplan.

Med endast ett mål på slutet i Premier League kommer Jordan Ayew vara ivrig att hitta rätt igen i den kommande matchen. Everton hoppas i sin tur att Dominic Calvert-Lewin kan göra det jobbigt för motståndarna och addera nya mål till de tre Premier League-mål som han gjort så här långt.

Crystal Palace kan sakna upp till fyra spelare till deras kommande match kommande lördag.

James Tomkins, Dean Henderson, Michael Olise och Nathan Ferguson finns bland de fyra spelarna som saknas för Crystal Palace kommande lördag.

Bland de fyra spelare som får spendera lite tid på sidlinjen, återfinns bland andra Andre Gomes, Dele Alli, Jack Harrison och Seamus Coleman.