Wolves vs Crystal Palace: Bästa oddsen och matchtipsen

Både Wolves och Crystal Palace kommer att försöka åtminstone behålla men också förbättra sin position i Premier League. Lagen möts i vad som just nu är en kamp i mitten av tabellen i Premier League. På plats nummer 8 i Premier League har Wolves spelat ihop 40 poäng efter 26 matcher. Med 30 poäng befinner sig Crystal Palace på plats 11 i tabellen med 26 spelade matcher. 4 förluster i de senaste 6 matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos Wolves. De skulle dock kunna skrälla mot Crystal Palace.

Våra tips

Statistik och fakta för Wolves vs Crystal Palace i Premier League

 

  • Crystal Palace har släppt in i 14 av de senaste 16 bortamatcherna
  • I de senaste 3 matcherna i rad Crystal Palace har spelat, har båda lagen gjort mål
  • Crystal Palace har gjort mål i 10 av de senaste 12 matcherna
  • Crystal Palace har inte förlorat 8 av 10 av deras senaste matcher
  • Crystal Palace har inte vunnit 7 av 9 av deras senaste bortamatcher
  • I de senaste 7 av Wolves matcher mot Crystal Palace var antalet mål under 2.5
  • I de senaste 7 av Wolves matcher mot Crystal Palace var antalet mål under 3.5

Form: Wolves mot Crystal Palace

Wolves fortsätter att se bleka ut

Wolves hoppas bryta sin dåliga form i denna matchen. Wolves har sett rätt bleka ut på den senaste tiden, även om det började bra med 2-1 mot Leicester. Tyvärr höll inte de positiva resultaten i sig utan man förlorade istället med 2-1 mot Arsenal, och lyckades inte heller plocka poäng i en 1-0-förlust mot West Ham.

Crystal Palace njuter av en stabil insats

De senaste matcherna har resultaten varit vad man kan förvänta sig av Crystal Palace som hållit sin nivå. Crystal Palace ser ut att vara i bra form inför deras kommande match då de siktar på att förlänga sin obesegrade trend. I deras senaste tre matcher vann de först mot Watford med siffrorna 1-4. Därefter blev det oavgjort efter en (1-1)-match mot Burnley. De tog sig sedan tillbaka till vinstkolumnen när de besegrade Stoke med 2-1.

Det ser ut som en jämn match, och trots att Crystal Palace tagit fler poäng den senaste tiden tror vi ändå på hemmalaget.

Wolves vs Crystal Palace Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra vann Crystal Palace och tog därmed alla 3 poäng efter matchresultatet 2-0. Wolves tar sig an Crystal Palace med 3-1-3 i bagaget från deras senaste matcher i Premier League. De senaste matcherna mellan Wolves och Crystal Palace har i stort sett varit mycket jämna möten.

Tabellställningar i Premier League

Som framgår av Premier League-tabellen är skillnaden mellan de två lagen 10 poäng. Även om Crystal Palace inte kommer att ha någon att ta sig förbi Wolves i tabellen inom en snar framtid, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Wolves, som nu är nummer 8 med 40 poäng, kommer att göra sitt bästa för att klättra i tabellen. I alla fall kommer matchen kommande lördag säkert att vara ett bra tillfälle att satsa på.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Raul Jimenez. Han är toppskytt för Wolves, för närvarande på 5 mål under hela säsongen. Totalt hittade han nätet i 1 av deras 6 senaste matcher.

Crystal Palace kommer att hoppas att Conor Gallagher hittar nätet igen. Han står på 8 mål den här säsongen och gjorde mål i 1 av deras 6 senaste matcher.