Wolves vs Leicester bästa odds och matchtips

Med båda lagen placerade i mitten av tabellen har både Wolves och Leicester en chans att vinna mark på sin kommande motståndare i Premier League. Wolves ligger på plats 7 i Premier League med 37 poäng efter att ha spelat 23 matcher. Avståndet till The Foxes är 10 poäng vilket gör att det sistnämnda laget ligger på plats 11 i tabellen efter 22 omgångar. 2 förluster i de senaste 6 matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos Wolves. De skulle dock kunna skrälla mot Leicester.

Våra tips

Statistik och fakta för Wolves vs Leicester i Premier League

 • Wolves har inte förlorat 7 av 9 av deras senaste matcher
 • Wolves har vunnit 5 av 7 av deras senaste matcher
 • Wolves har inte gjort mål i 5 av de senaste 7 hemmamatcherna
 • Wolves har gjort mål i 5 av de senaste 7 matcherna
 • Leicester har släppt in i 25 av de senaste 27 bortamatcherna
 • I 10 av de senaste 11 bortamatcherna Leicester har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Leicester har gjort mål i 16 av de senaste 18 matcherna
 • Leicester har förlorat de senaste 6 bortamatcherna i rad
 • Leicester har inte vunnit de senaste 8 bortamatcherna i rad
 • I de senaste 5 av Wolvess matcher mot Leicester var antalet mål under 1.5
 • I 7 av de senaste 8 av Wolvess matcher mot Leicester var antalet mål under 2.5
 • I 7 av de senaste 8 av Wolvess matcher mot Leicester var antalet mål under 3.5
 • Wolves har inte vunnit 7 av de 8 senaste matcherna mot Leicester
 • Wolves har inte gjort mål i 7 av de senaste 8 matcherna mot Leicester

Form: Wolves mot Leicester

Leicester kommer äntligen ur sin dåliga svit

Wolves hoppas att den goda formen håller i sig. Wolves har åkt på flera besvikelser den senaste tiden. Först blev de överkörda av Norwich i en match som slutade 1-0.Arsenal blev också för svåra och tog hem vinsten med 1-0, innan Wolves lyckades bryta trenden och i sin senaste match tog hem en vinst med 2-0 mot Tottenham.

Leicester har problem att hitta bra resultat

The Foxes tar sig an denna matchen med några dåliga resultat bakom sig. När man tittar på Leicester’s senaste tre matcher är det svårt att sia om vad som komma skall. I mötet med Liverpool tog de en vinst med 2-0, följt av ett oavgjort resultat, (2-2) mot West Ham. Senast det begavs fick man lämna matchen djupt besvikna efter en tung 4-1-förlust mot Randers FC.

Wolves har visat upp starkare prestationer i de senaste matcherna och med fördelen av välkända omgivningar tror vi på en hemmaseger här. Spelbolagen tror dock på en jämn match med odds 2.29 för en hemmaseger medan odds för en bortaseger är 3.25.

Wolves vs Leicester Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra vann Leicester och tog därmed alla 3 poäng efter matchresultatet 1-0. Wolves tar sig an Leicester med 2-4-3 i bagaget från deras senaste matcher i Premier League. 2 gånger i den senaste 9 matcher mellan Wolves och Leicester blev över 2,5 mål ett vinnande spel.

Tabellställningar i Premier League

Som framgår av Premier League-tabellen är skillnaden mellan de två lagen 10 poäng. Även om Leicester inte kommer att ha någon att ta sig förbi Wolves i tabellen inom en snar framtid, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Wolves, som nu är nummer 7 med 37 poäng, kommer att göra sitt bästa för att klättra i tabellen. I alla fall kommer matchen kommande söndag säkert att vara ett bra tillfälle att satsa på.

Skytteligan

Det är svårt att inte titta på Kelechi Iheanacho när man letar efter en målskytt. Han verkar ostoppbar och har träffat målet 3 gånger i de senaste 6 matcherna för sitt lag Leicester.

Med 2 mål på de 6 senaste matcherna för Wolves är Raul Jimenez spelaren man ska hålla utkik efter eftersom han kommer att sikta på fler mål.