Leeds vs Manchester United bästa odds och matchtips

Toppen mot botten när The Red Devils möter Leeds för en match i Premier League på söndag. Leeds befinner sig på plats nummer 15 i Premier League med 23 poäng från sina första 23 matcher. 20 poäng bakom dem och på plats nummer 4 hittar vi The Red Devils som spelat 23 matcher. 3 förluster i de senaste 6 matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos Leeds. De skulle dock kunna skrälla mot Manchester United.

Våra tips

Statistik och fakta för Leeds vs Manchester United i Premier League

 • Leeds United har släppt in i de senaste 10 matcherna i rad
 • Leeds United har inte vunnit 8 av 10 av deras senaste matcher
 • Manchester United har gjort mål i de senaste 21 bortamatcherna i rad
 • Manchester United har inte förlorat 14 av 16 av deras senaste matcher
 • I 7 av de senaste 9 bortamatcherna Manchester United har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Manchester United har släppt in i 8 av de senaste 10 matcherna
 • Manchester United har inte vunnit de senaste 3 matcherna i rad
 • Leeds United har inte vunnit 11 av de 12 senaste matcherna mot Manchester United
 • I de senaste 3 av Leeds Uniteds hemmamatcher mot Manchester United var antalet mål under 1.5
 • Leeds United har släppt in i 10 av de senaste 12 matcherna mot Manchester United
 • I 5 av de senaste 6 av Leeds Uniteds hemmamatcher mot Manchester United var antalet mål under 2.5
 • I 5 av de senaste 6 av Leeds Uniteds hemmamatcher mot Manchester United var antalet mål under 3.5

Form: Leeds mot Manchester United

Leeds hoppas att komma tillbaka

Det är svårt att hitta något att klaga på när det gäller Leeds eftersom de håller sin nivå. Leeds är bara en poäng ifrån att vara helt utan positiva resultat i sina senaste tre matcher. De förlorade med 1-0 mot Newcastle innan det blev oavgjort efter en (3-3)-match mot Aston Villa. Sedan hamnade man återigen i förlustkolumnen när Everton besegrade dem med 3-0.

Svårslagna Manchester United

Manchester United hoppas att deras starka form håller i sig med ytterligare ett bra resultat. Manchester United ser starka ut just nu efter tre matcher utan förlust. Det började med oavgjort efter en 1-1-match mot Burnley. Det resultatet följdes därefter upp med delad poäng mot Southampton i en match som slutade 1-1, innan Manchester United besegrade Brighton med slutresultatet 2-0.

Eftersom Manchester United både är bookmakarnas favorit till odds 1.87 och har starkare prestationer på sistone än vad Leeds har visat upp, verkar The Red Devils vara det naturliga valet.

Leeds vs Manchester United Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra vann Manchester United och tog därmed alla 3 poäng efter matchresultatet 5-1. Leeds går in i matchen mot Manchester United med 1-4-5 i bagaget från deras senaste 10 matcher i Premier League. Över 2,5 mål var ett vinnande spel 4 gånger i de senaste 10 matcher mellan Leeds och Manchester United. Båda lagen gör mål var ut 7 gånger i dessa 10 matcher.

Tabellställningar i Premier League

Som framgår av Premier League-ställningen är skillnaden mellan de två lagen 20 poäng. Även om Leeds inte kommer att ha en möjlighet att komma över Manchester United i tabellen någon gång inom kort, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Manchester United, som nu ligger på 4 med 43 poäng, kommer att göra sitt bästa för att öka avståndet till sina motståndare. Hur som helst kommer matchen på söndag säkert att vara ett bra tillfälle att lägga ett spel på.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Raphinha. Han är toppskytt för Leeds, för närvarande på 8 mål under hela säsongen.

The Red Devils kommer att hoppas att Cristiano Ronaldo hittar nätet igen. Han står på 9 mål den här säsongen och gjorde mål i 2 av deras 6 senaste matcher.