Wolves vs Newcastle Utd: Bästa oddsen och matchtipsen

Wolves välkomnar Newcastle Utd för en match i Premier League på Molineux Stadium kommande söndag.På plats nummer 18 i Premier League har Wolves spelat ihop ett poäng efter tre matcher. Med fem poäng befinner sig Newcastle Utd på plats 6 i tabellen med tre spelade matcher.Gästerna har fått en bra start på sin säsong i Premier League och har alla möjligheter att fortsätta i det flytet när de möter Wolves. Det kommer enligt oddsen bli en otroligt jämn drabbning och vi väljer att gå för ett målspel.

Statistik och fakta för Wolves vs Newcastle Utd i Premier League

 • Wolves har inte vunnit 14 av sina senaste 16 matcher
 • Wolves har gjort mål i 11 av de senaste 13 matcherna
 • Wolves har släppt in i 11 av de senaste 13 hemmamatcherna
 • Wolves har inte vunnit de senaste 5 hemmamatcherna i rad
 • I 5 av de senaste 7 hemmamatcherna Wolves har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Newcastle har inte förlorat 9 av sina senaste 11 matcher
 • Newcastle har gjort mål i 9 av de senaste 11 matcherna
 • Newcastle har inte vunnit 7 av sina senaste 9 bortamatcher
 • Newcastle har släppt in i 8 av de senaste 10 bortamatcherna
 • I 13 av de senaste 14 matcherna Wolves har spelat mot Newcastle har båda lagen gjort mål
 • Wolves har släppt in i de senaste 14 matcherna mot Newcastle i rad
 • I de senaste 7 hemmamatcherna i rad Wolves har spelat mot Newcastle har båda lagen gjort mål
 • I 12 av de senaste 14 av Wolvess matcher mot Newcastle var antalet mål under 3.5
 • Wolves har inte vunnit 12 av de 14 senaste matcherna mot Newcastle

Form: Wolves mot Newcastle Utd

Wolverhampton har hittat inspiration.

Wolves tar sig an denna matchen med några dåliga resultat bakom sig.Wolverhampton har varit med om det mesta i sina tre senaste matcher där man också lyckats plocka fyra poäng. Ett möte med Fulham slutade oavgjort (0-0) vilket följdes upp med en 1-0-förlust mot Tottenham. I sin senaste match lyckades man dock ta sig tillbaka till det vinnande konceptet när Preston besegrades med 2-1.

Newcastle har startat säsongen mycket bra.

Newcastle Utd ser starka ut just nu efter tre matcher utan förlust. Det började med oavgjort efter en 0-0-match mot Brighton. Det resultatet följdes därefter upp med delad poäng mot Manchester City i en match som slutade 3-3, innan Newcastle Utd besegrade Tranmere med slutresultatet 1-2.

Wolves vs Newcastle Utd Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra vann Newcastle Utd och tog därmed alla 3 poäng efter matchresultatet 1-0.Wolves tar sig an Newcastle Utd med 2-6-2 i bagaget från deras senaste matcher i Premier League.fyra gånger i den senaste tio matcher mellan Wolves och Newcastle Utd blev över 2,5 mål ett vinnande spel. Båda lagen hittade nätet nio gånger i dessa tio matcher.

Tabellställningar i Premier League

Som framgår av Premier League-ställningen är skillnaden mellan de två lagen fyra poäng. Även om Wolves inte kommer att ha en möjlighet att komma över Newcastle Utd i tabellen någon gång inom kort, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Newcastle Utd, som nu ligger på sex med fem poäng, kommer att göra sitt bästa för att öka avståndet till sina motståndare. Hur som helst kommer matchen kommande söndag säkert att vara ett bra tillfälle att lägga ett spel på.

Skytteligan

Skytteligatabellen från de senaste sex matcherna i Premier League visar att Wolves ställer hoppet till en formstark Leander Dendoncker när det gäller målskyttet i kommande match. Å andra sidan är Miguel Almiron en av de mest avgörande spelarna i Newcastle Utd den senaste tiden. Båda spelarna kommer att vara svåra att stoppa kommande söndag.

Senaste lagnyheter

Wolves saknar bara en spelare i truppen när de möter Newcastle Utd på Molineux Stadium.

Chiquinho får sitta på läktaren för Wolves eftersom han är skadad för tillfället.

Bland de fyra spelare som får spendera lite tid på sidlinjen, återfinns bland andra Callum Wilson, Daniel Burn, Ryan Fraser och Jonjo Shelvey.