Man City vs Crystal Palace: Bästa oddsen och matchtipsen

Man City tar sig an Crystal Palace för en spännande match i Premier League på lördag på Etihad Stadium.Man City ligger på plats 2 i Premier League med sju poäng efter att ha spelat tre matcher. Palace står på 4 poäng.City är blytunga favoriter men har haft problem med londongänget tidigare. Kan vi få en liten skräll? Att båda lagen gör mål tror vi är ett bra spel iallafall.

Statistik och fakta för Man City vs Crystal Palace i Premier League

 • Manchester City har gjort mål på de senaste 16 matcherna
 • Manchester City har inte förlorat 21 av sina senaste 23 hemmamatcher
 • Manchester City har gjort mål i 22 av de senaste 23 hemmamatcherna
 • Manchester City har vunnit de senaste 7 hemmamatcherna i rad
 • Manchester City har inte förlorat 13 av sina senaste 15 matcher
 • Crystal Palace har gjort mål i 15 av de senaste 17 matcherna
 • I 7 av de senaste 9 matcherna Crystal Palace har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Crystal Palace har släppt in i 13 av de senaste 15 matcherna
 • I 6 av de senaste 8 bortamatcherna Crystal Palace har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Crystal Palace har släppt in i 10 av de senaste 11 bortamatcherna
 • Manchester City har inte förlorat 12 av de 14 senaste matcherna mot Crystal Palace
 • I 6 av de senaste 7 av Manchester Citys hemmamatcher mot Crystal Palace var antalet mål över 3.5
 • I 7 av de senaste 8 av Manchester Citys hemmamatcher mot Crystal Palace var antalet mål över 2.5
 • Manchester City har gjort mål i 9 av de senaste 10 hemmamatcherna mot Crystal Palace
 • Manchester City har inte förlorat 8 av de 10 senaste hemmamatcherna mot Crystal Palace

Form: Man City mot Crystal Palace

Man City hoppas kunna utöka poängen.

Manchester City ser ut att ta sig an vilken motståndare som helst efter några riktigt bra resultat i de senaste tre matcherna då man också lyckades samlade på sig sju poäng. Segertåget började med vinster med 0-2 och 4-0 mot West Ham respektive Bournemouth. Vinstsviten stoppades dock sedan av Newcastle, som fick med sig ett 3-3-resultat och lagen fick därmed en poäng vardera den gången.

Crystal Palace visar kvalite.

Crystal Palace hoppas att deras starka form håller i sig med ytterligare ett bra resultat.Crystal Palace ser ut att ta sig an vilken motståndare som helst efter ett riktigt bra resultat de senaste tre matcherna då man samlade på sig sju poäng. De spelade först lika med (1-1) mot Liverpool, innan de besegrade Aston Villa med 3-1 och sedan Oxford med 0-2.

Man City vs Crystal Palace Matchhistorik

Man City tar sig an Crystal Palace med 5-3-2 i bagaget från deras senaste matcher i Premier League.fem gånger i den senaste tio matcher mellan Man City och Crystal Palace blev över 2,5 mål ett vinnande spel. Båda lagen hittade nätet tre gånger i dessa tio matcher.

Tabellställningar i Premier League

Om man tittar på den nuvarande Premier League-ställningen så skiljer Man City och Crystal Palace för närvarande i tre poäng och sju placeringar. Man City kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Crystal Palace kommande lördag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Crystal Palace är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Man City och Crystal Palace kommer att sluta.

Skytteligan

Skytteligatabellen från de senaste sex matcherna i Premier League visar att Man City ställer hoppet till en formstark Kevin De Bruyne när det gäller målskyttet i kommande match. Å andra sidan är Wilfried Zaha en av de mest avgörande spelarna i Crystal Palace den senaste tiden. Båda spelarna kommer att vara svåra att stoppa kommande lördag.

Senaste lagnyheter

Man City kan ha upp till fem spelare på skadelistan inför deras hemmamatch mot Crystal Palace den på lördag.

Jack Grealish, Nathan Aké, Aymeric Laporte, Erling Braut Haaland och Benjamin Mendy finns bland de fem spelarna som saknas för Man City kommande lördag.

Några av de fyra som kommer att befinna sig på sidlinjen är Nathan Ferguson, James Tomkins, Jack Butland och James McArthur.