Wolves vs Watford bästa odds och matchtips

Wolves möter Watford på Molineux Stadium kommande söndag i Premier League. På plats nummer 8 i Premier League har Wolves spelat ihop 25 poäng efter 18 matcher. Med 13 poäng befinner sig Watford på plats 17 i tabellen med 18 spelade matcher. Det är tuffa tider för både Wolves och Watford i Premier League. Båda har ögonen riktade mot den kommande matchen för att stärka moralen.

Våra tips

Statistik och fakta för Wolves vs Watford i Premier League

 • Wolves har inte förlorat 5 av 6 av deras senaste hemmamatcher
 • Wolves har inte vunnit 5 av 6 av deras senaste matcher
 • Wolves har gjorde inte mål i 5 av de senaste 6 matcherna
 • Wolves har inte släppt in i 5 av de senaste 7 matcherna
 • Watford har släppt in i de senaste 15 matcherna i rad
 • I de senaste 5 matcherna i rad Watford har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Watford har förlorade 8 av 10 av deras senaste matcher
 • Watford har inte vunnit 10 av 12 av deras senaste matcher
 • Watford har gjorde mål i de senaste 5 matcherna i rad
 • I de senaste 5 Wolves matcher mot Watford var antalet av mål under 3.5
 • Wolves har gjorde mål i de senaste 4 matcherna mot Watford i rad
 • Wolves har vinst 3 av de 4 senaste matcherna mot Watford
 • Wolves har inte förlorat 3 av de 4 senaste matcherna mot Watford

Form: Wolves mot Watford

Wolves är inne i ett bra flow

De senaste matcherna har resultaten varit vad man kan förvänta sig av Wolves som hållit sin nivå. Det har varit både högt och lågt för Wolves den senaste tiden, vilket resulterat i fyra poäng. Mot Manchester City fick de åka hem tomhänta med en 1-0-förlust vilket man dock revanscherade sig med efter en 1-0-vinst mot Brighton. Den senaste matchen blev det delad poäng efter ett oavgjort resultat i en 0-0-match mot Chelsea.

Det är lite problematiskt för Watford

Watford hoppas bryta sin dåliga form i denna matchen. Man kommer till matchen med fyra raka förluster den senaste tiden. Först förlorade man mot Chelsea med 2-1, följt av en 3-1 förlust mot Manchester City. Senast blev det förlust borta mot Brentford med 2-1

Eftersom Wolves både är oddsmakarnas favorit till odds 1.89 och har starkare prestationer på sistone än vad Watford har visat upp, verkar Wolves vara det naturliga valet.

Wolves vs Watford Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra vann Wolves och tog därmed alla 3 poäng efter matchresultatet 2-0. Wolves går in i matchen mot Watford med 3-0-2 i bagaget från deras senaste 10 matcher i Premier League. I den föregående 5 matcher mellan Wolves och Watford kom över 2,5 mål upp 2 gånger. Båda lagen gör mål var ett bra val 2 gånger i dessa 5 matcher.

Tabellställningar i Premier League

Om man tittar på den nuvarande Premier League-ställningen så skiljer Wolves och Watford för närvarande i 12 poäng och 9 placeringar. Wolves kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Watford på söndag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Watford är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Wolves och Watford kommer att sluta.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Hee-Chan Hwang. Han är toppskytt för Wolves, för närvarande på 4 mål under hela säsongen. Dock har han och hela laget inte gjort speciellt många mål den senaste tiden.

Watford kommer att hoppas att Emmanuel Dennis hittar nätet igen. Han står på 7 mål den här säsongen och gjorde mål i 4 av deras 6 senaste matcher.