Tottenham vs Crystal Palace bästa odds och matchtips

Både Spurs och Crystal Palace kommer att försöka åtminstone behålla men också förbättra sin position i Premier League. Lagen möts i vad som just nu är en kamp i mitten av tabellen i Premier League. På plats 7 i Premier League ligger just nu The Lilywhites som samlat ihop 26 poäng efter deras 15 spelade matcher. Med 20 poäng befinner sig Crystal Palace på plats 11 efter 15 spelade matcher. 2 förluster i de senaste 6 matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos The Lilywhites. De skulle dock kunna skrälla mot Crystal Palace.

Våra tips

Statistik och fakta för Tottenham vs Crystal Palace i Premier League

  • Tottenham Hotspur har inte förlorat 7 av 9 av deras senaste hemmamatcher
  • Tottenham Hotspur har gjort mål i 5 av de senaste 6 matcherna
  • Crystal Palace har inte vunnit 8 av 9 av deras senaste bortamatcher
  • Crystal Palace har släppt in i 11 av de senaste 13 matcherna
  • Crystal Palace har gjorde mål i 10 av de senaste 12 matcherna
  • Tottenham Hotspur har inte förlorat 15 av de 17 senaste matcherna mot Crystal Palace
  • Tottenham Hotspur har vinst de senaste 6 hemmamatcherna mot Crystal Palace i rad
  • Tottenham Hotspur har gjort mål i 15 av de senaste 17 matcherna mot Crystal Palace
  • I 9 av de senaste 11 Tottenham Hotspurs matcher mot Crystal Palace var antalet av mål under 3.5
  • Tottenham Hotspur har släppt inte in i 7 av de senaste 8 hemmamatcherna mot Crystal Palace

Form: Tottenham mot Crystal Palace

Svårslagna Tottenham

Tottenham hoppas att den goda formen håller i sig. Tottenham ser ut att vara i bra form inför deras kommande match då de siktar på att förlänga sin obesegrade trend. I deras senaste tre matcher vann de först mot Norwich med siffrorna 3-0. Därefter blev det oavgjort efter en (2-2)-match mot Liverpool. De tog sig sedan tillbaka till vinstkolumnen när de besegrade West Ham med 2-1.

Crystal Palace hoppas på en nystart.

Crystal Palace tar sig an denna matchen med några dåliga resultat bakom sig. Det har varit blandade resultat den senaste tiden för Crystal Palace. Först förlorade man mot Manchester United, sedan besegrade man Everton med 3-1. Senast blev det 2-2 mot Southampton.

Med dessa resultat och de inte så stabila prestationerna från Crystal Palace är det självklart att satsa på Spurs till odds 1.76.

Tottenham vs Crystal Palace Matchhistorik

Senast dessa lag ställdes mot varandra var 11 september 2021, och Crystal Palace gick därifrån med en 3-0-seger. Tottenham tar sig an Crystal Palace med 7-2-1 i bagaget från deras senaste matcher i Premier League. 3 gånger i den senaste 10 matcher mellan Tottenham och Crystal Palace blev över 2,5 mål ett vinnande spel.

Tabellställningar i Premier League

Om man tittar på den nuvarande Premier League-ställningen så skiljer Tottenham och Crystal Palace för närvarande i 6 poäng och 4 placeringar. Tottenham kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från The Eagles kommande söndag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Crystal Palace är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Tottenham och Crystal Palace kommer att sluta.

Skytteligan

Heung-Min Son har ett högt målsnitt i de senaste matcherna. Spurs kommer ställa hoppet till sin toppmålgörare återigen när de möter Crystal Palace. 

Gästerna hoppas att Christian Benteke fortsätter fylla på sitt målfacit. Han verkar va i god form med 2 mål på de senaste sex matcherna.