AFC Eskilstuna vs Helsingborg bästa odds och match tips

AFC Eskilstuna spelar mot Helsingborg i en spännande match kommande lördag. Rankad på plats nummer 8 i Superettan har AFC Eskilstuna samlat 25 poäng i 18 matcher. Med 34 poäng befinner Helsingborg sig som nummer 2 efter 18 matcher. AFC Eskilstuna kan avsluta dagen i topp 6 genom att besegra Helsingborg kommande lördag i Superettan.

Våra tips

Statistik och fakta för AFC Eskilstuna VS. Helsingborg.

  • AFC Eskilstuna har vunnit de senaste 4 matcherna i rad hemma;
  • AFC Eskilstuna är obesegrade de senaste 11 matcherna i rad hemma;
  • AFC Eskilstuna har vunnit i de senaste 6 av 7 matcher hemma;
  • AFC Eskilstuna nätade i de senaste 11 av 13 matcher.
  • Helsingborg är obesegrade de senaste 5 matcherna i rad;
  • Helsingborg har vunnit de senaste 3 matcherna i rad på bortaplan;
  • Helsingborg har vunnit i de senaste 4 av 5 matcher;
  • Helsingborg har vunnit i de senaste 5 av 6 matcher på bortaplan.

Form: AFC Eskilstuna mot Helsingborg

AFC Eskilstuna njuter av en stabil insats.

Resultaten har varit vad man väntat sig för AFC Eskilstuna de senaste veckorna. Precis som förväntas av ett sådant lag. I de tre senaste landskamperna för AFC Eskilstuna gick det så här: den första tog de en 4-1 vinst mot Norrby och sen blev det 3-1 förlust mot GIF Sundsvall. Den senaste matchen blev 2-1 vinst mot IK Brage.

Helsingborg kan verkligen bygga vidare på den senaste vinsten.

Helsingborg hoppas att den goda formen håller i sig. I de tre senaste matcherna för Helsingborg tog de en 3-0 vinst mot Akropolis IF de och följt med 0-0 mot Vasalunds IF och slutligen, i den senaste matchen blev det 1-0 vinst mot Landskrona BoIS.

Det ser ut som en jämn match, men Helsingborg verkar ändå något bättre med en övergripande form som ser lite bättre ut än AFC Eskilstunas. Vi tror att resultatet kommer att vara oavgjort.

AFC Eskilstuna VS. Helsingborg Matchhistorik

I senaste mötet mellan AFC Eskilstuna och Helsingborg var det en tillknäpp tillställning och AFC Eskilstuna lyckades komma hem med en 1-0 seger. AFC Eskilstuna har vunnit 33% procent, medan Helsingborg har vunnit 33% procent av deras senaste möten i Superettan vilket gör att de senaste resultaten ser ut så här: 1-1-1.

Tabellställningar i Superettan

Som framgår av Superettan-ställningen är skillnaden mellan de två lagen 9 poäng. Även om AFC Eskilstuna inte kommer att ha en möjlighet att komma över Helsingborg någon gång inom kort, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Helsingborg, som nu ligger på plats nummer 2 med 34 poäng, kommer att göra sitt bästa för att studsa längre bort från sina motståndare. Hur som helst kommer matchen kommande lördag säkert att vara ett bra tillfälle att lägga ett spel på.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Ashley Coffey. Han är toppskytt för AFC Eskilstuna, för närvarande på 4 mål under hela säsongen. Totalt hittade han nätet i 2 av deras 6 senaste matcher.

Helsingborg kommer att hoppas att Anthony van den Hurk hittar nätet igen. Han står på 9 mål i alla tävlingar den här säsongen och gjorde mål i 1 av deras 6 senaste matcher.