Kalmar FF vs Degerfors bästa odds och match tips

Både Kalmar FF och Degerfors njuter av bekvämligheten i mitten av tabellen. Båda kan pressa på för en ännu starkare position när de möter på Guldfågeln Arena klockan 15:00, 12 September. Med 24 poäng efter 17 matcher är Kalmar FF på plats nummer 7 i Allsvenskan. Degerfors spelar ikapp med 18 poäng från 17 matcher och en ranking som nummer 13 inför deras kommande möte. Medan Kalmar FF kan smyga in i topp 6 med en seger här, hoppas Degerfors på att lägga lite avstånd till de lägre lagen.

Våra tips

Statistik och fakta för Kalmar FF VS. Degerfors.

  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Kalmar FFs senaste 5 av 7 matcher;
  • Kalmar FF släppte in i de senaste 9 av 11 matcher;
  • Kalmar FF nätade i de senaste 4 av 6 matcher.
  • Degerfors har förlorat de senaste 4 matcherna i rad på bortaplan;
  • Degerfors vann inte de senaste 7 matcherna i rad på bortaplan;
  • Degerfors har förlorat i de senaste 4 av 5 matcher på bortaplan;
  • Degerfors släppte in i de senaste 8 av 10 matcher.

Form: Kalmar FF mot Degerfors

Kalmar FF flyter med.

De senaste matcherna har resultaten varit vad man kan vänta sig av Kalmar FF. I de tre senaste matcherna för Kalmar FF slutade de 1-1 mot Halmstads BK de och följt med 1-0 vinst mot Östersund och slutligen, i den senaste matchen blev det 3-0 förlust mot Elfsborg.

Degerfors hoppas få stopp på lidandet.

Degerfors hoppas bryta sin dåliga form i denna matchen. I de tre senaste matcherna för Degerfors tog de en 3-0 vinst mot Häcken de och följt med 3-0 förlust mot Malmö FF och slutligen, i den senaste matchen blev det 2-0 förlust mot Mjällby.

Eftersom Kalmar FF både är bookmakarnas favorit till odds 1.79 och har starkare prestationer på sistone än vad Degerfors har visat upp, verkar Kalmar FF vara det naturliga valet.

Kalmar FF VS. Degerfors Matchhistorik

Det senaste mötet mellan Kalmar FF och Degerfors var en jämn tillställning. Degerfors lyckades hitta en liten 1-0 seger. Kalmar FF tar sig an Degerfors med 1-0-0 i bagaget från deras senaste 1 match i Allsvenskan.

Tabellställningar i Allsvenskan

Om man tittar på den nuvarande Allsvenskan-ställningen så skiljer Kalmar FF och Degerfors för närvarande i 6 poäng och 6 platser. Kalmar FF kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Degerfors kommande söndag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Degerfors är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Kalmar FF och Degerfors kommer att sluta.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Oliver Berg. Han är toppskytt för Kalmar FF, för närvarande på 5 mål under hela säsongen. Totalt hittade han nätet i 1 av deras 6 senaste matcher.

Degerfors kommer att hoppas att Victor Edvardsen hittar nätet igen. Han står på 8 mål i alla tävlingar den här säsongen och gjorde mål i 2 av deras 6 senaste matcher.