Västerås SK vs Norrby bästa odds och match tips

Västerås SK möter Norrby i en intressant match i omgång 20 av Superettan. Efter 18 matcher är Västerås SK rankad som nummer 16 i Superettan med 18 poäng. Det gör ett gap av 14 poäng till Norrby, som sitter på plats nummer 3 efter de har samlat 32 poäng. Både Västerås SK och Norrby har varit besvikna den senaste tiden i Superettan. Båda kommer därför att leta efter en moraliskt stärkande match för att undvika ytterligare en besvikelse.

Våra tips

Statistik och fakta för Västerås SK VS. Norrby.

  • Västerås SK vann inte de senaste 4 matcherna i rad;
  • Totalt antal mål var ÖVER 3.5 i Västerås SKs senaste 6 av 8 matcher;
  • Västerås SK släppte in i de senaste 10 av 12 matcher;
  • Totalt antal mål var ÖVER 2.5 i Västerås SKs senaste 6 av 8 matcher.
  • Norrby vann inte de senaste 4 matcherna i rad;
  • Norrby vann inte de senaste 3 matcherna i rad på bortaplan;
  • Norrby nätade i de senaste 7 av 9 matcher;
  • Norrby släppte in i de senaste 6 av 8 matcher.

Form: Västerås SK mot Norrby

Västerås SK hoppas på en nystart.

Västerås SK tar sig an denna matchen med några dåliga resultat bakom sig. I de tre senaste matcherna för Västerås SK förlorade de 1-0 till Landskrona BoIS och sen blev det 3-3 mot IK Brage. Den senaste matchen var 3-1 förlust mot Falkenbergs FF.

Västerås SK har stora problem.

Norrby tar sig an denna match med några dåliga resultat bakom sig. I de tre senaste landskamperna för Norrby gick det så här: den första förlorade de 1-0 till Akropolis IF och sen blev det 2-2 mot Örgryte. Den senaste matchen blev 0-0 mot Vasalunds IF.

I en match mellan två till synes jämlika lag, med båda i samma form, ser det ut som en match som kan gå hur som helst. Ett oavgjort resultat skulle därför kunna vara ett bra val.

Västerås SK VS. Norrby Matchhistorik

Senast dessa landslag ställde upp mot varandra var 26 Juli 2021, och Västerås SK kom därifrån med en 4-1 seger. Västerås SK har vunnit 0% procent, medan Norrby har vunnit 100% procent av deras senaste möten i Superettan vilket gör att de senaste resultaten ser ut så här: 0-0-5. I den föregående 5 matcher mellan Västerås SK och Norrby kom över 2,5 mål upp 4 gånger. Båda lagen gör mål var ett bra val 4 gånger i dessa 5 matcher.

Tabellställningar i Superettan

Som framgår av Superettan-ställningen är skillnaden mellan de två lagen 14 poäng. Även om Västerås SK inte kommer att ha en möjlighet att komma över Norrby någon gång inom kort, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Norrby, som nu ligger på 3 med 32 poäng, kommer att göra sitt bästa för att studsa längre bort från sina motståndare. Hur som helst kommer matchen på lördag säkert att vara ett bra tillfälle att lägga ett spel på.

Skytteligan

Det är svårt att inte titta på Dijan Vukojevic när man letar efter en målskytt. Han verkar ostoppbar och har träffat målet 4 gånger i de senaste 6 matcherna för sitt lag Norrby. Hans säsongssaldo är 10 mål just nu.

Med 2 mål på de 6 senaste matcherna för Västerås SK är Simon Johansson spelaren man ska hålla utkik efter eftersom han kommer att sikta på fler mål.