Landskrona BoIS vs Helsingborg bästa odds och match tips

Båda lagen jagar en plats i topp 4 så viktiga poäng står på spel när Landskrona BoIS möter Helsingborg kommande lördag. Rankad på plats nummer 2 i Superettan har Landskrona BoIS samlat 31 poäng i 17 matcher. Med 30 poäng befinner Helsingborg sig som nummer 3 efter 17 matcher. Landskrona BoIS går in i matchen på lördag i hopp om att minska gapet i Superettan-tabellen till motståndarna Helsingborg.

Våra tips

Statistik och fakta för Landskrona BoIS VS. Helsingborg.

  • Landskrona BoIS har vunnit de senaste 4 matcherna i rad hemma;
  • Landskrona BoIS är obesegrade de senaste 9 matcherna i rad hemma;
  • Landskrona BoIS har vunnit i de senaste 6 av 7 matcher hemma;
  • Landskrona BoIS nätade i de senaste 17 av 19 matcher.
  • Helsingborg har vunnit de senaste 3 matcherna i rad;
  • Helsingborg har vunnit i de senaste 4 av 5 matcher;
  • Helsingborg har vunnit i de senaste 4 av 5 matcher på bortaplan;
  • Helsingborg nätade i de senaste 8 av 10 matcher.

Form: Landskrona BoIS mot Helsingborg

Landskrona BoIS hoppas att komma tillbaka.

Det är svårt att sätta fingret på resultaten för Landskrona BoIS eftersom de har mer eller mindre hållit sin nivå. I de tre senaste matcherna för Landskrona BoIS förlorade de 2-1 till Helsingborg och följt med 1-0 vinst mot Västerås SK och slutligen, i den senaste matchen blev det 2-0 förlust mot IFK Värnamo.

Helsingborgs huvudfokus

Helsingborg hoppas fortsätta deras starka form med ytterligare ett bra resultat. I de tre senaste matcherna för Helsingborg tog de en 1-0 vinst mot Vasalunds IF och sen blev det 2-1 vinst mot Landskrona BoIS. Den senaste matchen var 3-0 vinst mot Akropolis IF.

Det ser ut som en jämn match, men Helsingborg verkar ändå något bättre med en övergripande form som ser lite bättre ut än Landskrona BoIS.

Landskrona BoIS VS. Helsingborg Matchhistorik

Senast dessa landslag ställde upp mot varandra var 10 Augusti 2021, och Landskrona BoIS kom därifrån med en 2-1 seger. Landskrona BoIS tar sig an Helsingborg med 0-1-2 i bagaget från deras senaste 3 matcher i Superettan.

Tabellställningar i Superettan

Efter en titt på Superettan-tabellen kan man dra slutsatsen att följande match kommer att bli avgörande för lagen eftersom det bara finns 1 poäng mellan dem. Detta innebär att i ligamatch nummer 18 för Helsingborg den här säsongen, kommer gästerna att ha en möjlighet att komma ikapp Landskrona BoIS eller till och med komma över dem i tabellen. Landskrona BoIS, som nu är på plats nummer 2 med 31 poäng, kommer säkerligen att försöka dra nytta av hemmaplan och studsa längre bort från sina motståndare. Matchen kommande lördag är säkerligen något att vara spänd på.

Skytteligan

Det är svårt att inte titta på Anthony van den Hurk när man letar efter en målskytt. Han verkar ostoppbar och har träffat målet 4 gånger i de senaste 6 matcherna för sitt lag Helsingborg. Hans säsongssaldo är 9 mål just nu.

Med 4 mål på de 6 senaste matcherna för Landskrona BoIS är Kevin Jensen spelaren man ska hålla utkik efter eftersom han kommer att sikta på fler mål.