Akropolis IF vs IFK Värnamo bästa odds och match tips

Akropolis IF tar sig an IFK Värnamo för en spännande match i Superettan på måndag. Rankad som nummer 10 i Superettan har Akropolis IF samlat 20 poäng från 17 matcher. Med 33 poäng befinner IFK Värnamo sig rankad som nummer 1 efter 17 matcher. Akropolis IF ligger tvåsiffrigt efter IFK Värnamo i tabellen, men att slå ligaledarna i Superettan är fortfarande mycket prestigefyllt.

Våra tips

Statistik och fakta för Akropolis IF VS. IFK Värnamo.

  • Akropolis IF släppte in i de senaste 7 av 9 matcher;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Akropolis IFs senaste 3 av 5 matcher;
  • Akropolis IF nätade i de senaste 4 av 6 matcher.
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i IFK Värnamos senaste 11 av 13 matcher;
  • IFK Värnamo nätade i de senaste 6 av 8 matcher;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i IFK Värnamos senaste 3 matcher i rad.

Form: Akropolis IF mot IFK Värnamo

Akropolis IF fortsätter att plocka poäng.

Akropolis IF hoppas att fortsätta med bra formen. I de tre senaste matcherna för Akropolis IF tog de en 3-2 vinst mot Västerås SK och sen blev det 3-0 förlust mot Helsingborg. Den senaste matchen var 1-0 vinst mot Norrby.

IFK Värnamo är i en bra form.

IFK Värnamo hoppas att den goda formen håller i sig. I de tre senaste landskamperna för IFK Värnamo gick det så här: den första slutade 1-1 mot AFC Eskilstuna och sen blev det 2-0 förlust mot GIF Sundsvall. Den senaste matchen blev 2-0 vinst mot Landskrona BoIS.

I en match mellan två till synes jämlika lag, med båda i samma form, ser det ut som en match som kan gå hur som helst. Ett oavgjort resultat skulle därför kunna vara ett bra val.

Akropolis IF VS. IFK Värnamo Matchhistorik

I senaste mötet mellan Akropolis IF och IFK Värnamo var det en tillknäpp tillställning och Akropolis IF lyckades komma hem med en 1-0 seger. Akropolis IF går in i matchen mot IFK Värnamo med 0-0-1 i bagaget.

Tabellställningar i Superettan

Som framgår av Superettan-ställningen är skillnaden mellan de två lagen 13 poäng. Även om Akropolis IF inte kommer att ha en möjlighet att komma över IFK Värnamo i ligatiteln någon gång inom kort, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. IFK Värnamo, som nu ligger på 1 med 33 poäng, kommer att göra sitt bästa för att studsa längre bort från sina motståndare. Hur som helst kommer matchen på måndag säkert att vara ett bra tillfälle att lägga ett spel på.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Marcus Burman. Han är toppskytt för Akropolis IF, för närvarande på 5 mål under hela säsongen. Totalt hittade han nätet i 3 av deras 6 senaste matcher.

IFK Värnamo kommer att hoppas att Oscar Johansson hittar nätet igen. Han står på 3 mål i alla tävlingar den här säsongen och gjorde mål i 2 av deras 6 senaste matcher.