Vasalunds IF vs GAIS bästa odds och match tips

Vasalunds IF tar sig an GAIS för en spännande match i Superettan på söndag. Rankad på plats nummer 15 i Superettan har Vasalunds IF samlat 17 poäng i 17 matcher. Med 17 poäng befinner GAIS sig som nummer 14 efter 17 matcher. Både Vasalunds IF och GAIS kommer att vara mycket motiverade för att förbättra sin position i tabellen.

Våra tips

Statistik och fakta för Vasalunds IF VS. GAIS.

  • Vasalunds IF släppte in i de senaste 8 av 10 matcher;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Vasalunds IF’s senaste 4 av 6 matcher;
  • Vasalunds IF nätade i de senaste 4 av 6 matcher.
  • GAIS har förlorat de senaste 4 matcherna i rad på bortaplan;
  • GAIS har förlorat i de senaste 5 av 6 matcher på bortaplan;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i GAIS senaste 10 av 12 matcher;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i GAIS senaste 9 på bortaplan matcher i rad.

Form: Vasalunds IF mot GAIS

Vasalunds IF är i ett bra flow.

Resultaten har varit vad man väntat sig för Vasalunds IF de senaste veckorna. Precis som förväntas av ett sådant lag. I de tre senaste matcherna för Vasalunds IF förlorade de 2-0 till GAIS och sen blev det 3-1 vinst mot Falkenbergs FF. Den senaste matchen var 0-0 mot Helsingborg.

GAIS hoppas få stopp på lidandet.

GAIS hoppas bryta sin dåliga form i denna matchen. I de tre senaste matcherna för GAIS förlorade de 1-0 till Örgryte och sen blev det 2-0 vinst mot Vasalunds IF. Den senaste matchen var 1-0 förlust mot Trelleborgs FF.

På pappret verkar de två sidorna vara jämnt matchade, men om man ser till de senaste prestationerna så är Vasalunds IF kanske det bästa valet här till odds 2.40.

Vasalunds IF VS. GAIS Matchhistorik

Det senaste mötet mellan Vasalunds IF mot GAIS var ett Superettan möte så sent som 9 Augusti 2021 och vi såg Vasalunds IF få till en 2-0 seger. Vasalunds IF har vunnit 0% procent, medan GAIS har vunnit 100% procent av deras senaste möten i Superettan vilket gör att de senaste resultaten ser ut så här: 0-0-1.

Tabellställningar i Superettan

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Anthony Wambani. Han är toppskytt för Vasalunds IF, för närvarande på 3 mål under hela säsongen.

GAIS kommer att hoppas att August Waengberg hittar nätet igen. Han står på 2 mål i alla tävlingar den här säsongen och gjorde mål i 1 av deras 6 senaste matcher.