Trelleborgs FF vs Östers IF bästa odds och match tips

Trelleborgs FF är favorittippade att vinna på tisdag mot Östers IF Superettan. I nuvarande form verkar en hemmaseger vara ett möjligt resultat. Trelleborgs FF befinner sig på plats nummer 5 i Superettan med 29 poäng från sina första 17 matcher. 9 poäng bakom dem och på plats nummer 9 får vi se Östers IF efter 17 omgångar. Trelleborgs FF går in i matchen kommande tisdag i hopp om att minska gapet i Superettan-tabellen till motståndarna Östers IF.

Våra tips

Statistik och fakta för Trelleborgs FF VS. Östers IF.

  • Trelleborgs FF har vunnit de senaste 4 matcherna i rad hemma;
  • Trelleborgs FF har vunnit i de senaste 4 av 5 matcher hemma;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Trelleborgs FFs senaste 7 av 9 matcher;
  • Trelleborgs FF nätade i de senaste 8 av 10 matcher.
  • Östers IF vann inte de senaste 4 matcherna i rad;
  • Östers IF har förlorat de senaste 3 matcherna i rad på bortaplan;
  • Östers IF vann inte de senaste 5 matcherna i rad på bortaplan;
  • Östers IF har förlorat i de senaste 4 av 5 matcher på bortaplan.

Form: Trelleborgs FF mot Östers IF

Trelleborgs FF fortsätter trumma på.

Trelleborgs FF hoppas att den goda formen håller i sig. I de tre senaste matcherna för Trelleborgs FF slutade de 0-0 mot Östers IF och sen blev det 1-0 vinst mot GAIS. Den senaste matchen var 1-0 förlust mot Falkenbergs FF.

Östers IF har problem att hitta bra resultat.

Östers IF tar sig an denna matchen med några dåliga resultat bakom sig. I de tre senaste matcherna för Östers IF slutade de 0-0 mot Trelleborgs FF och sen blev det 2-1 förlust mot Jönköping S.. Den senaste matchen var 0-0 mot Örgryte.

Trelleborgs FF har visat upp starkare prestationer i de senaste matcherna och med fördelen av välkända omgivningar tror vi på en hemmaseger här. Spelbolagen tror dock på en jämn match med odds 2.20 för en hemmaseger medan odds för en bortaseger är 3.20.

Trelleborgs FF VS. Östers IF Matchhistorik

Senast lagen möttes, gick det inte att hitta någon vinnare. De delade poängen i en 0-0 match som spelades 10 Augusti 2021. Trelleborgs FF tar sig an Östers IF med 4-2-4 i bagaget från deras senaste 10 matcher i Superettan. Över 2,5 mål var ett vinnande spel 4 gånger i de senaste 10 matcher mellan Trelleborgs FF och Östers IF. Båda lagen gör mål var ut 5 gånger i dessa 10 matcher.

Tabellställningar i Superettan

Som framgår av Superettan-ställningen är skillnaden mellan de två lagen 9 poäng. Även om Östers IF inte kommer att ha någon möjlighet att komma över Trelleborgs FF i närtid, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Trelleborgs FF, som nu är nummer 5 med 29 poäng, kommer att göra sitt bästa för att studsa längre bort från sina motståndare. I alla fall kommer matchen på tisdag säkert att vara ett bra tillfälle att satsa på.

Skytteligan

Det är svårt att inte titta på Nicolas Mortensen när man letar efter en målskytt. Han verkar bra och har träffat målet 1 gånger i de senaste 6 matcherna för sitt lag Östers IF. Hans säsongssaldo är 4 mål just nu.

För Trelleborgs FF är Fritiof Bjoerken spelaren man ska hålla utkik efter eftersom han kommer att sikta på fler mål.