Akropolis IF vs Landskrona BoIS bästa odds och matchtips

Akropolis IF drar fördel av hemmaplan när Landskrona BoIS gästar i Superettan på söndag. Efter 25 spelade matcher är Akropolis IF rankade som nummer 13 i Superettan med 28 poäng. Det ger en skillnad på 13 poäng till Landskrona BoIS, som ligger på plats fyra i tabellen med 41 poäng.

Våra tips

Statistik och fakta för Akropolis IF vs Landskrona BoIS

  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Akropolis IFs senaste fyra av sex matcher;
  • Akropolis IF nätade i sju av de senaste nio matcher;
  • Akropolis IF släppte in i sex av de senaste åtta matcher.
  • Landskrona BoIS vann inte de senaste sju matcherna i rad på bortaplan;
  • Landskrona har förlorat i sex av de senaste sju matcher på bortaplan;
  • Landskrona släppte in i sju av de senaste nio matcher;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Landskronas senaste tre av fem matcher.

Form: Akropolis IF mot Landskrona BoIS

Akropolis IF är inne i ett bra flow

Det är svårt att hitta något att klaga på när det gäller Akropolis IF eftersom de håller sin nivå. Akropolis IF har stött på blandade resultat i sina senaste tre matcher där man skrapat ihop fyra poäng. Det hela började med ett oavgjort resultat efter en 1-1 match mot Jönköping S., sen plockades tre viktiga poäng i en 1-0 vinst mot AFC Eskilstuna. Tyvärr kunde de inte följa upp den vinsten utan åkte på en 3-0 förlust mot GIF Sundsvall i den senaste matchen.

Landskrona BoIS fortsätter trumma på

Landskrona BoIS hoppas att deras starka form håller i sig med ytterligare ett bra resultat. De tre senaste matcherna har Landskrona spelat lika mot Trelleborg, inan de fullständigt körde över IF Viken med 5-0. Senast blev det 2-0 mot Jönköping.

Det ser ut som en jämn match, men Landskrona BoIS verkar ändå något bättre med en övergripande form som ser lite bättre ut än Akropolis.

Akropolis IF vs Landskrona BoIS Matchhistorik

Det senaste mötet mellan Akropolis IF & Landskrona BoIS spelades 25 april 2021. Matchen slutade oavgjort och lagen fick då dela på poängen med resultatet 1-1. 

Tabellställningar i Superettan

Som framgår av Superettan-ställningen är skillnaden mellan de två lagen 13 poäng. Även om Akropolis IF inte kommer att ha en möjlighet att komma över Landskrona BoIS i tabellen någon gång inom kort, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Landskrona BoIS, som nu ligger på fjärdeplats med 41 poäng, kommer att göra sitt bästa för att öka avståndet till sina motståndare. Hur som helst kommer matchen på söndag säkert att vara ett bra tillfälle att lägga ett spel på.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Marcus Burman. Han är toppskytt för Akropolis IF, för närvarande på sju mål under hela säsongen. Han har dock haft tre matchers måltorka.

Landskrona BoIS kommer att hoppas att Linus Olsson fortsätter göra mål – han har gjort tre mål i de tre senaste matcherna.