Akropolis IF vs Trelleborgs FF bästa odds och matchtips

Akropolis IF drar fördel av hemmaplan när Trelleborgs FF gästar i Superettan kommande söndag. Akropolis IF har för närvarande plats tolv i tabellen med 31 poäng efter 26 spelade matcher. Med 26 omgångar bakom sig har Trelleborgs FF lyckats samla ihop 42 poäng och ligger på plats fyra i Superettan. Även om Trelleborgs FF går in i matchen som underdogs kommer de vara väldigt angelägna att behålla tempo i Superettan.

Våra tips

Statistik och fakta för Akropolis IF vs Trelleborgs FF

  • Akropolis IF är obesegrade de senaste tre matcherna i rad hemma;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Akropolis IFs senaste fem av sju matcher;
  • Akropolis IF nätade i åtta av de senaste tio matcher;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Akropolis IFs senaste fyra hemmamatcher i rad.
  • Trelleborgs FF är obesegrade de senaste tre matcherna i rad;
  • Trelleborgs FF vann inte de senaste sex matcherna i rad på bortaplan;
  • Trelleborgs FF nätade i nio av de senaste elva matcher;
  • Trelleborgs FF släppte in i åtta av de senaste tio matcher.

Form: Akropolis IF mot Trelleborgs FF

Akropolis kommer äntligen ur sin dåliga svit

Akropolis IF hoppas att den goda formen håller i sig. Akropolis IF är lite ostadiga för tillfället men har trots detta lyckats besegra AFC Eskilstuna med 1-0. Dessvärre förlorade man sin nästa match med 3-0 mot GIF Sundsvall, innan de tog ytterligare tre poäng med en härlig 1-0 vinst mot Landskrona BoIS.

Trelleborgs FF hoppas få stopp på lidandet

Trelleborgs FF hoppas bryta sin dåliga form i denna matchen. Man har bara lyckats ta en vinst den senaste tiden. Två oavgjorda matcher mot Landskrona (2-2) och Örgryte (2-2). Senast blev det dock en skön 4-0 vinst mot Eskilstuna.

Akropolis IF har visat upp starkare prestationer i de senaste matcherna och med fördelen av välkända omgivningar tror vi på en hemmaseger här. Spelbolagen tror dock på en jämn match med odds 3.10 för en hemmaseger medan odds för en bortaseger är 2.30.

Akropolis IF vs Trelleborgs FF Matchhistorik

Det senaste mötet mellan Akropolis IF & Trelleborgs FF spelades 10 maj 2021. Matchen slutade oavgjort och lagen fick då dela på poängen med resultatet 1-1. De tre gångerna dessa två lag har mötts har det blivit oavgjort.

Tabellställningar i Superettan

Som framgår av Superettan-ställningen är skillnaden mellan de två lagen elva poäng. Även om Akropolis IF inte kommer att ha en möjlighet att komma över Trelleborgs FF i tabellen någon gång inom kort, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Trelleborgs FF, som nu ligger på fjärdeplats med 42 poäng, kommer att göra sitt bästa för att öka avståndet till sina motståndare. Hur som helst kommer matchen kommande söndag säkert att vara ett bra tillfälle att lägga ett spel på.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Marcus Burman. Han är toppskytt för Akropolis IF, för närvarande på sju mål under hela säsongen. Han har dock inte gjort några mål den senaste tiden och då har istället Pontus Åsbrink nätat istället.

Trelleborgs FF kommer att hoppas att Petar Petrovic hittar nätet igen. Han står på sju mål den här säsongen men har inte riktigt hittat nätet den senaste tiden. Det har däremot Mouhammed-Ali Dhaini och Mohammed Saeid gjort istället.