Vasalunds IF vs Jönköping S. bästa odds och matchtips

Vasalunds IF drar fördel av hemmaplan när Jönköping S. gästar i Superettan kommande söndag. Vasalunds IF ligger på plats 16 i Superettan med 22 poäng efter att ha spelat 26 matcher. Avståndet till Jönköping S. är elva poäng vilket gör att det sistnämnda laget ligger på plats nio i tabellen efter 26 omgångar. Det är tuffa tider för både Vasalunds IF och Jönköping S. i Superettan. Båda har ögonen riktade mot den kommande matchen för att stärka moralen.

Våra tips

Statistik och fakta för Vasalunds IF vs Jönköping S.

  • Vasalunds IF vann inte de senaste fem matcherna i rad;
  • Vasalund vann inte de senaste fem matcherna i rad hemma;
  • Vasalund har förlorat i fyra av de senaste fem matcher;
  • Vasalund har förlorat i fyra av de senaste fem matcher hemma.
  • Jönköping S. vann inte de senaste åtta matcherna i rad;
  • Jönköping S. vann inte de senaste fyra matcherna i rad på bortaplan;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Jönköpings senaste åtta av tio matcher;
  • Jönköping S. släppte in i 13 av de senaste 15 matcher.

Form: Vasalunds IF mot Jönköping S.

Vasalunds IF fortsätter att se bleka ut

Vasalunds IF tar sig an denna matchen med några dåliga resultat bakom sig. Bara ett enda poäng har Vasalunds IF lyckat skrapa ihop i deras senaste tre matcher. Denna poäng kom i en match som slutade 1-1 mot IFK Värnamo, innan de blev besegrade av Östers IF med 3-2. Senaste matchen blev återigen en besvikelse när Västerås SK vann med 1-0.

Jönköping S. har problem att hitta bra resultat

Stämningen i Jönköping S. är inte så bra eftersom de inte lyckats vinna på senare tid. Jönköping har bara lyckats plocka en poäng den senaste tiden, i en 1-1 match mot Sundsvall. Därefter blev det två förluster med 2-0 mot både Landskrona och Örgryte.

I en match mellan två till synes jämlika lag, med båda i samma form, ser det ut som en match som kan gå hur som helst. Ett oavgjort resultat skulle därför kunna vara ett bra val.

Vasalunds IF vs Jönköping S. Matchhistorik

I det senaste mötet mellan dessa två lag, tog Jönköping med sig 3 poäng därifrån i en 5-1 seger. Vasalunds IF går in i matchen mot Jönköping S. med 0-0-3 i bagaget från deras senaste tio matcher i Superettan.

Tabellställningar i Superettan

Som framgår av Superettan-ställningen är skillnaden mellan de två lagen elva poäng. Även om Vasalunds IF inte kommer att ha en möjlighet att komma över Jönköping S. i tabellen någon gång inom kort, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Jönköping S., som nu ligger på nio med 33 poäng, kommer att göra sitt bästa för att öka avståndet till sina motståndare. Hur som helst kommer matchen på söndag säkert att vara ett bra tillfälle att lägga ett spel på.

Skytteligan

Tabellställningen över de poängligaste spelarna i de senaste sex matcherna visar att Vasalunds IF kan komma att förlita sig på Nikola Vasic när det gäller att göra mål i den kommande matchen. 

Å andra sidan är Eric Johana Omondi en av de avgörande spelarna i Jönköping S.. Båda spelarna förväntas vara farliga och svåra för försvaret att stoppa på söndag.