Arsenal vs Brentford bästa odds och matchtips

Övre halvan mot den undre när Arsenal förbereder sig för att möta Brentford i Premier League. Som nummer 6 har Arsenal lyckats skrapa ihop 39 poäng efter 22 spelade matcher. Med 24 poäng har Brentford efter 22 matcher placerat sig på plats plats 14 i Premier League. 3 förluster i de senaste 6 matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos Arsenal. De skulle dock kunna skrälla mot Brentford.

Våra tips

Statistik och fakta för Arsenal vs Brentford i Premier League

  • Arsenal har inte förlorat 12 av 14 av deras senaste hemmamatcher
  • Arsenal har gjort mål i 12 av de senaste 14 hemmamatcherna
  • Arsenal har inte gjort mål i 4 av de senaste 5 matcherna
  • Brentford har släppt in i 22 av de senaste 24 matcherna
  • Brentford har inte vunnit 9 av 10 av deras senaste bortamatcher
  • Brentford har förlorat 6 av 7 av deras senaste matcher

 

Form: Arsenal mot Brentford

Arsenal har hittat inspiration

Arsenal hoppas bryta sin dåliga form i denna matchen. Arsenal har sett både ljus och mörker i deras senaste tre matcher, vilket resulterat i 4 poäng. Först förlorade man med 2-0 mot Liverpool innan man spelade oavgjort i en match som slutade 0-0 mot Burnley. Den senaste matchen gick dock bättre och slutresultatet blev då 1-0 mot Wolves vilket gav tre härliga poäng.

Brentford är desperata efter poäng

Resultaten har varit katastrofala för Brentford på senare tid. Därför är man desperata att vinna kommande match. Brentford har inte riktigt lyckats på senaste tiden och bara plockat en poäng i de senaste tre matcherna. Först förlorade man med 4-1 mot Everton och Manchester City. I sin senaste match fick de dock lite utav en revansch när de lyckades med resultatet 0-0 mot Crystal Palace vilket gav en poäng.

Med dessa starka prestationer på sistone verkar The Gunners ha goda chanser att vinna mot Brentford.

Arsenal vs Brentford Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra vann Brentford och tog därmed alla 3 poäng efter matchresultatet 2-0. Arsenal tar sig an Brentford med 0-0-1 i bagaget från deras senaste matcher i Premier League.

Tabellställningar i Premier League

Om man tittar på den nuvarande Premier League-ställningen så skiljer Arsenal och Brentford för närvarande i 15 poäng och 8 placeringar. The Gunners kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Brentford kommande lördag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Brentford är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Arsenal och Brentford kommer att sluta.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Emile Smith Rowe. Han är toppskytt för The Gunners, för närvarande på 8 mål under hela säsongen.

Brentford kommer att hoppas att Ivan Toney hittar nätet igen. Han står på 3 mål den här säsongen och gjorde mål i 3 av deras 6 senaste matcher.