Arsenal vs Crystal Palace bästa odds och matchtips

Oddsen återspeglar verkligen Arsenal’s form på senare tid. Crystal Palace kommer få det svårt, eftersom The Gunners spelat väldigt bra. På plats elva i Premier League ligger just nu Arsenal som samlat ihop tio poäng efter deras sju spelade matcher. Med sju poäng befinner sig Crystal Palace på plats 14 efter sju spelade matcher. Arsenal går in i matchen som favoriter och siktar självklart mot att förlänga sin obesegrade svit i Premier League.

Våra tips

Statistik och fakta för Arsenal VS. Crystal Palace

  • Arsenal är obesegrade de senaste fyra matcherna i rad;
  • Arsenal har vunnit i fyra av de senaste fem matcherna hemma;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Arsenals senaste sex av åtta matcher.
  • Crystal Palace vann inte de senaste tre matcherna i rad;
  • Crystal Palace vann inte de senaste fem matcherna i rad på bortaplan;
  • Crystal Palace har förlorat i fyra av de senaste fem matcherna på bortaplan;
  • Crystal Palace släppte in i nio av de senaste elva matcher.

Form: Arsenal mot Crystal Palace

The Gunners fortsätter trumma på

Arsenal hoppas att deras starka form håller i sig med ytterligare ett bra resultat. Arsenal ser ut att kunna ta sig an vilken motståndare som helst efter några riktigt bra resultat i de senaste tre matcherna då man lyckades samlade på sig sju poäng. Segertåget började med vinster med 3-0 och 3-1 mot AFC Wimbledon respektive Tottenham. Vinstsviten stoppades dock sedan av Brighton, som fick med sig ett 0-0-resultat och lagen fick därmed en poäng vardera den gången.
 

Crystal Palace i behov av poäng

De senaste matcherna har resultaten varit vad man kan förvänta sig av The Eagles. I de tre senaste matcherna för Crystal Palace gick det så här: den första förlorade man 3-0 mot Liverpool och sen blev det en 1-1 mot Brighton. Den senaste matchen blev en 2-2 mot Leicester.

Eftersom Arsenal både är oddsmakarnas favorit till odds 1.56 och har starkare prestationer på sistone än vad Crystal Palace har visat upp, verkar The Gunners vara det naturliga valet.

Arsenal vs Crystal Palace Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra vann Arsenal och tog därmed alla tre poäng efter matchresultatet 3-1. Arsenal tar sig an Crystal Palace med 4-4-2 i bagaget från deras senaste matcher i Premier League. Sju gånger i den senaste tio matcher mellan Arsenal och Crystal Palace blev över 2,5 mål ett vinnande spel. Båda lagen hittade nätet sju gånger i dessa tio matcher.

Tabellställningar i Premier League

Enligt Premier League tabellen är skillnaden mellan de två lagen för närvarande bara tre poäng. Detta innebär att denna omgångs 8 match kommer att vara viktig för båda lagen och deras position i tabellen. Crystal Palace kommer att ha en möjlighet att komma ikapp Arsenal som för närvarande ligger på plats nummer elva med tio poäng i den kommande matchen på måndag. Hemmalaget kommer dock säkerligen att försöka ta poängen för sig själva och utöka gapet i tabellen.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Pierre-Emerick Aubameyang. Han är toppskytt för The Gunners, och har gjort fem mål på de senaste sex matcherna. Han gjorde hela tre stycken mot West Brom i somras.

Crystal Palace kommer att hoppas att Wilfried Zaha hittar nätet igen. Han har gjort två mål på de senaste sex matcherna och har på senaste fått hjälp av både Jeffrey Schlupp och Michael Olise som gjorde varsitt i den senaste matchen.