Arsenal vs Watford bästa odds och matchtips

Övre halvan mot den undre när Arsenal förbereder sig för att möta Watford i Premier League. Arsenal befinner sig på plats nummer sex i Premier League med 17 poäng från sina första tio matcher. Sju poäng bakom dem och på plats nummer 16 hittar vi Watford som spelat tio matcher. Watford siktar på att utöka ledningen mot Arsenal i Premier League, när paret möter varandra på söndag.

Våra tips

Statistik och fakta för Arsenal vs Watford i Premier League.

  • Arsenal är obesegrade de senaste sju matcherna i rad;
  • Arsenal är obesegrade de senaste fyra matcherna i rad hemma;
  • Totalt antal mål var ÖVER 3.5 i Arsenals senaste tre av fem matcher;
  • Arsenal nätade i sex av de senaste åtta matcher.
  • Watford släppte in i 24 av de senaste 26 matcher;
  • Watford släppte in de senaste 20 matcherna i rad;
  • Watford släppte in de senaste 13 matcherna i rad på bortaplan;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Watfords senaste tre av fem matcher.

Form: Arsenal mot Watford

Arsenal ser starka ut

The Gunners hoppas att deras starka form håller i sig med ytterligare ett bra resultat. Arsenal har verkligen njutit av att spela fotboll i sina senaste tre matcher. Det började med en 3-1-vinst mot Aston Villa. Segertåget fortsatte därefter med en till vinst mot Leeds med 2-0 innan de i förra matchen besegrade Leicester med 0-2.

Watford formkurva pekar nedåt

Watford hoppas bryta sin dåliga form i denna matchen. Watford har bara mäktat med en seger den senaste tiden. Först förlorade de med hela 5-0 mot Liverpool, sedan tog de revansch och besegrade Everton med 5-2. Senast blev det förlust mot Southampton.

Att begränsa ett förväntat nederlag kan vara målet för Watford här. Att välja Arsenal till odds 1.40 är en självklarhet i den form de uppvisar.

Arsenal vs Watford Matchhistorik

I det senaste mötet mellan dessa två lag, tog The Gunners med sig tre poäng därifrån i en 3-2-seger. The Gunners har vunnit 70%, medan Watford har vunnit 20% av deras senaste möten i Premier League vilket gör att de senaste resultaten ser ut så här: 7-1-2. 8 gånger i den senaste tio matcher mellan Arsenal och Watford blev över 2,5 mål ett vinnande spel. Båda lagen hittade nätet fem gånger i dessa tio matcher.

Tabellställningar i Premier League

Om man tittar på den nuvarande Premier League-ställningen så skiljer Arsenal och Watford för närvarande i sju poäng och tio placeringar. The Gunners kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Watford på söndag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Watford är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Arsenal och Watford kommer att sluta.

Skytteligan

Det är svårt att inte titta på Ismaila Sarr när man letar efter en målskytt. Han verkar ostoppbar och har träffat målet tre gånger i de senaste sex matcherna för sitt lag Watford. Hans säsongssaldo är fyra mål just nu. 

Med tre mål på de sex senaste matcherna för The Gunners är Pierre-Emerick Aubameyang spelaren man ska hålla utkik efter eftersom han kommer att sikta på fler mål.