Aston Villa mot Fulham – Matchförhandsvisning, Tips, Odds

I Premier League matchen på Villa Park kommande söndag ser vi hemmalaget Aston Villa ta sig an Fulham. Aston Villa tar sig an Fulham kommande söndag på Villa Park där båda kämpar för att förbättra sin nuvarande position i vardera änden av Premier League-tabellen.

Plcerade som fem i tabellen har Aston Villa plockat 22 poäng efter elva matcher. På tolv poäng, är Fulham rankade som 15 med elva den här säsongen. Rankade som nummer 5 i Premier League, har Aston Villa så här långt plockat 22 poäng den här säsongen, medan Fulham har samlat ihop tolv poäng. Detta placerar dem som nummer 15 efter elva omgångar.

Både Aston Villa och Fulham siktar på att göra sitt bästa inför sina fans. Vi kommer garanterat att få se ett spännande möte kommande söndag. Senast som Aston Villa mötte Fulham, hade lagen tagit många 3-poängare och nu ser dom redo ut för ännu en vinst på söndag. Med sikte på en plats bland de sex bästa måste Aston Villa lösa vinst mot Fulham på söndag. De sistnämnda har just nu kanske inte den form som krävs för att stoppa hemmalaget, men allt kan hända och bollen är rund.

Aston Villa vs Fulham Statistik

  • Aston Villa har gjort mål på de senaste 23 hemmamatcherna
  • Aston Villa har vunnit 15 av sina senaste 17 hemmamatcher
  • Aston Villa har gjort mål i 24 av de senaste 26 matcherna
  • Aston Villa har inte förlorat 16 av sina senaste 17 hemmamatcher
  • I 11 av Aston Villas senaste 12 hemmamatcher var antalet av mål över 2.5
  • Fulham har släppt in i 11 av de senaste 13 matcherna
  • I 7 av Fulhams senaste 9 matcher var antalet av mål under 3.5
  • Fulham har inte vunnit 7 av sina senaste 9 bortamatcher
  • Fulham har släppt in i 7 av de senaste 9 bortamatcherna
  • I 3 av Fulhams senaste 4 matcher var antalet av mål under 2.5

Aston Villa vs Fulham Preview

Aston Villa form

Aston Villa har varit ojämna på slutet, de slog Luton Town med 3-1. Det följdes upp med en förlust med 2-0 mot Nottingham Forest, innan de vann med 2-1 mot AZ Alkmaar. Aston Villa gjorde 18 mål och släppte in sju i sina senaste sju matcher mot lag från den nedre halvan av Premier League. De samlade 16 poäng och fem segrar. Aston Villa har inte varit annat än helt fantastiska på sin hemmaplan i de sex senaste Premier League-matcherna. De tog maximala 18 poäng, gjorde 22 mål medan man släppte in fem. Det är såklart mest poäng hittills av samtliga lag i Premier League i de sex senaste omgångarna.

Fulham form

Fulham kunde addera fyra poäng på kontot från sina tre senaste matcher.. De delade först på poängen efter 1-1 mot Brighton, Sedan tog de tre poäng i en 1-3-seger mot Ipswich. Tyvärr följdes det här upp med en 0-1-förlust mot Manchester United. Fulham vann noll matcher och plockade två poäng från deras sju möten mot lag från den övre halvan av Premier League. De gjorde fyra mål och släppte in 16. Fulham har bara en ynka seger från sina sex senaste bortamatcher i Premier League. Man spelade oavgjort i tre och förlorade två, släppte in tio mål och gjorde fem.

Aston Villa vs Fulham H2H

Fulham blev helt knockade när Aston Villa tog en 1-0-seger i det senaste mötet. Välförtjänad revansch efter den tidigare 3-0-förlusten, som Fulham vann med i matchen innan. De två rivalerna har delat på poängen i de senaste fajterna. Båda tog fem vinster i de senaste tio matcherna, medan noll kryss betalades ut hos spelbolagen. Väljer du att gå för hemmavinst får du ett odds på 1.57, samtidigt som det bästa du kan hitta för en bortaseger ligger på 5.50. Det blev över 2.5 mål i 4 av de 5 senaste Premier League-matcherna mellan Aston Villa och Fulham. Åtminstone ett av lagen lyckades hålla nollan sju gånger i de senaste tio matcher mellan Fulham och Aston Villa. Odds på båda lagen inte göra mål finns som bäst till 2.00 hos spelbolagen.

Under 2.5 mål satt fyra gånger i de senaste tio matcherna mellan rivalerna. Aston Villa med ett snitt på ett mål, och där Fulham snittade ett mål i dessa. Båda lagen att inte göra mål var vinnande sju gånger av matcherna. Över 2.5 mål gjordes i sex av Aston Villa’s tio senaste matcher i samtliga tävlingar. De gjorde ett snitt på 2.3 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i fyra av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.1 mål under den här perioden.

Nuvarande tabellen i Premier League

Aston Villa tog samtliga tre poäng nio gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade noll och åkte på ett förluster under den här perioden. Fulham vann tre av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort tre och förlorade fyra. Aston Villa har sju vinster på tavlan från sina 10 senaste Premier League-matcher. Gästande Fulham tog samtliga poäng i två av de 10 senaste matcherna.

Senaste lagnyheter

Aston Villa har gjort mål först i sex matcher av de senaste tio matcherna. Fulham gjorde första målet fyra gånger i de senaste tio matcherna. Båda lagen gjorde mål i 4 raka hemmamatcher som Aston Villa spelat. Aston Villa har gjort mål i 7 raka hemmamöten med Fulham.

Aston Villa kan ha upp till fem spelare på skadelistan inför deras hemmamatch mot Fulham den på söndag.

Jacob Ramsey, Diego Carlos, Bertrand Traore, Tyrone Mings och Emiliano Buendia finns bland de fem spelarna som saknas för Aston Villa på söndag.

Bland spelarna som saknas för gästerna Fulham, är Calvin Bassey borta på grund av för många varningar.

Några av de fyra som kommer att befinna sig på sidlinjen är Issa Diop, Kenny Tete, Adama Traore och Tosin Adarabioyo.