West Ham vs Nottingham Forest: Bästa oddsen och matchtipsen

West Ham tar emot gästande Nottingham Forest på London Stadium i en Premier League-match på söndag. Trots en ganska svag form på slutet har West Ham goda möjligheter till vinst i 12 av Premier League-säsongen. De möter Nottingham Forest kommande söndag på London Stadium, där de hoppas göra det surt för besökarna.

West Ham rankar tolv med 14 poäng från elva matcher matcher, medan besökarna Nottingham Forest rankas 13 i tabellen på 13 poäng.

Både West Ham och Nottingham Forest siktar på att göra sitt bästa inför sina fans. Vi kommer garanterat att få se ett spännande möte på söndag. Inför deras möte på söndag, vill Nottingham Forest avsluta dagen före West Ham i Premier League-tabellen. West Ham behöver ett bra resultat mot Nottingham Forest, om de vill klättra i Premier League-tabellen. Gästerna har bevisat att de kan vara jobbiga att möta, men hemmalaget borde ha klar fördel på London Stadium.

West Ham vs Nottingham Forest Statistik

  • West Ham United har gjort mål i 24 av de senaste 26 matcherna
  • West Ham United har släppt in i 23 av de senaste 25 matcherna
  • West Ham United har gjort mål i 19 av de senaste 20 hemmamatcherna
  • I 6 av de senaste 7 matcherna West Ham United har spelat, har båda lagen gjort mål
  • I 7 av de senaste 9 hemmamatcherna West Ham United har spelat, har båda lagen gjort mål
  • I 11 av Nottingham Forests senaste 12 bortamatcher var antalet av mål under 3.5
  • I 11 av Nottingham Forests senaste 13 matcher var antalet av mål under 3.5
  • I 7 av Nottingham Forests senaste 9 matcher var antalet av mål under 2.5
  • Nottingham Forest har inte vunnit 7 av sina senaste 8 bortamatcher
  • Nottingham Forest har inte vunnit 8 av sina senaste 10 matcher

West Ham vs Nottingham Forest Preview

West Ham form

West Ham har varit ojämna på slutet, de slog Arsenal med 3-1. Det följdes upp med en förlust med 3-2 mot Brentford, innan de vann med 1-0 mot Olympiacos.

Nottingham Forest form

Nottingham Forest samlade fyra poäng från nio möjliga i de senaste matcherna. Mötet med Luton Town bjöd på 2-2, vilket följdes upp med en 3-0-förlust mot Liverpool. Den senaste matchen lyckades man vinna mot Aston Villa med 2-0. Nottingham Forest har bara en ynka seger från sina sex senaste bortamatcher i Premier League. Man spelade oavgjort i en och förlorade fyra, släppte in tio mål och gjorde fyra.

West Ham vs Nottingham Forest H2H

Nottingham Forest blev helt knockade när West Ham tog en 4-0-seger i det senaste mötet. Välförtjänad revansch efter den tidigare 1-0-förlusten, som Nottingham Forest vann med i matchen innan. West Ham går in i matchen mot Nottingham Forest med 1-0-1 i ryggen från deras senaste två möten. En win-rate på 50% är kanske värt att ha i åtanke innan du placerar ett spel, beroende på din strategi.

Över 2.5 mål gjordes i sex av West Ham’s tio senaste matcher i samtliga tävlingar. De gjorde ett snitt på 1.5 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i tre av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 0.9 mål under den här perioden.

Nuvarande tabellen i Premier League

West Ham tog sju vinster på hemmaplan i sina 10 senaste matcher i samtliga tävlingar, medan man kryssade ett gånger. De fick utstå förlust i två under den här tiden. Nottingham Forest vann två av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort i två och förlorade sex. West Ham har sett sju av sina tidigare 10 matcher på London Stadium sluta över 2.5 mål. Av dessa slutade även sex med över 3.5 mål. I sex av de 10 senaste bortamatcherna i ligan för Nottingham Forest slutade det över 2.5 mål. Över 3.5 mål löste sig tre gånger.

Senaste lagnyheter

West Ham har gjort första målet i sex matcher av de senaste tio på hemmaplan. Överraskande nog har Nottingham Forest endast gjort första målet i tre av de senaste tio matcherna på bortaplan.

West Ham saknar bara en spelare i truppen när de möter Nottingham Forest på London Stadium.

West Ham kan inte använda sig av Kurt Zouma på söndag mot Nottingham Forest, eftersom han är skadad för tillfället.

Nottingham Forest kommer till exempel inte kunna använda sig av Joe Worrall eftersom han är avstängd efter att ha dragit på sig för många kort.

Bland de fem spelare som får spendera lite tid på sidlinjen, återfinns bland andra Chris Wood, Callum Hudson-Odoi, Divock Origi, Gonzalo Montiel och Felipe.