Aston Villa vs West Ham bästa odds och matchtips

Aston Villa möter The Irons på Villa Park kommande söndag i Premier League. Aston Villa ligger på plats 13 i Premier League med tio poäng efter att ha spelat nio matcher. Avståndet till West Ham är sju poäng vilket gör att det sistnämnda laget ligger på plats fyra i tabellen efter nio omgångar. Aston Villa är omskakade efter flera raka förluster i Premier League. Deras kommande möte mot The Irons ger dem dock en möjlighet att återvända till vinnarspåret.

Våra tips

Statistik och fakta för Aston Villa vs West Ham

  • Aston Villa har förlorat de senaste tre matcherna i rad;
  • Aston Villa nätade i 17 av de senaste 19 matcher;
  • Totalt antal mål var ÖVER 2.5 i Aston Villas senaste fem av sju matcher;
  • Aston Villa släppte in i fem av de senaste sju matcher.
  • West Ham är obesegrade de senaste sju matcherna i rad på bortaplan;
  • West Ham har vunnit i fyra av de senaste fem matcher på bortaplan;
  • West Ham nätade i tolv av de senaste 14 matcher;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i West Hams senaste två av fyra matcher.

Form: Aston Villa mot West Ham

The Villans fortsätter sin förlorande svit

The Villans tar sig an denna matchen med några dåliga resultat bakom sig. Aston Villa har haft det tufft på senaste tiden och de har inte lyckats ta en enda poäng i någon av de senaste tre matcherna. De förlorade först med 2-1 mot Tottenham, innan Wolves besegrade dem med 3-2. Tredje förlusten i rad var ett faktum efter att även Arsenal tog hem en seger med 3-1.

West Ham fortsätter trumma på

The Hammers hoppas att den goda formen håller i sig. West Ham är obesegrade den senaste tiden och har spelat 3-0 mot Genk, följt av 1-0 mot Tottenham. Senast blev det oavgjort (0-0) mot Manchester C.

De två lagen matchas jämnt av bookmakers, men den nuvarande formen gör att West Ham är vårt val för en seger.

Aston Villa vs West Ham Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra vann The Hammers och tog därmed alla tre poäng efter matchresultatet 3-1. Aston Villa tar sig an West Ham med 1-5-4 i bagaget från deras senaste matcher i Premier League. I den föregående tio matcher mellan Aston Villa och West Ham kom över 2,5 mål upp två gånger. Båda lagen gör mål var ett bra val fyra gånger i dessa tio matcher.

Tabellställningar i Premier League

Som framgår av Premier League-ställningen är skillnaden mellan de två lagen sju poäng. Även om Aston Villa inte kommer att ha en möjlighet att komma över West Ham i tabellen någon gång inom kort, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. West Ham, som nu ligger på fyra med 17 poäng, kommer att göra sitt bästa för att öka avståndet till sina motståndare. Hur som helst kommer matchen kommande söndag säkert att vara ett bra tillfälle att lägga ett spel på.

Skytteligan

Det är svårt att inte titta på Michail Antonio när man letar efter en målskytt. Han verkar ostoppbar och har träffat målet två gånger i de senaste sex matcherna för sitt lag West Ham. Hans säsongssaldo är sex mål just nu. Även Jarrod Bowen har gjort mål på senaste tiden.

Med ett mål på de sex senaste matcherna för Aston Villa är Danny Ings spelaren man ska hålla utkik efter eftersom han kommer att sikta på fler mål.