Norwich vs Leeds bästa odds och matchtips

Norwich möter Leeds på Carrow Road kommande söndag i Premier League. Som nummer 20 har Norwich lyckats skrapa ihop två poäng efter nio spelade matcher. Med sju poäng har Leeds efter nio matcher placerat sig på plats plats 17 i Premier League. Det är tuffa tider för både Norwich och Leeds i Premier League. Båda har ögonen riktade mot den kommande matchen för att stärka moralen.

Våra tips

Statistik och fakta för Norwich vs Leeds

  • Norwich vann inte de senaste 19 matcherna i rad;
  • Norwich vann inte de senaste nio matcherna i rad hemma;
  • Norwich har förlorat i åtta av de senaste nio matcher hemma;
  • Norwich släppte in i 17 av de senaste 19 matcher.
  • Leeds vann inte de senaste fyra matcherna i rad på bortaplan;
  • Leeds nätade i elva av de senaste 13 matcher;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Leeds senaste fem av sju matcher;
  • Leeds släppte in i nio av de senaste elva matcher.

Form: Norwich mot Leeds

Det är lite problematiskt för Leeds

Stämningen i Norwich är inte så bra eftersom de inte lyckats vinna på senare tid. Det ser inte speciellt lovande ut just nu för Norwich som bara lyckats plocka två poäng i de senaste tre matcherna. Först spelade de oavgjort efter resultatet 0-0 mot Burnley, vilket senare följdes upp med ytterligare ett oavgjort resultat. Denna slutade matchen slutade 0-0 mot Brighton, innan det blev ett riktigt nederlag med en 7-0-förlust mot Chelsea.

Leeds hoppas på en nystart

Leeds tar sig an denna matchen med några dåliga resultat bakom sig. Man har bara mäktat med en poäng på senaste tiden. Man förlorade först mot Southampton, vilket följdes upp med ett oavgjort resultat mot Wolves. Senast blev det förlust mot Arsenal.

Det är en match mellan två till synes likvärdiga lag, som båda har varit i liknande form på sistone. Leeds är fortfarande favorit hos spelbolagen att vinna matchen med odds 2.08.

Tabellställningar i Premier League

Som framgår av Premier League-ställningen är skillnaden mellan de två lagen fem poäng. Även om Norwich inte kommer att ha en möjlighet att komma över Leeds i tabellen någon gång inom kort, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Leeds, som nu ligger på 17 med sju poäng, kommer att göra sitt bästa för att öka avståndet till sina motståndare. Hur som helst kommer matchen på söndag säkert att vara ett bra tillfälle att lägga ett spel på.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Teemu Pukki. Han är toppskytt för Norwich, för närvarande på två mål under hela säsongen. Totalt hittade han nätet i ett av deras sex senaste matcher. 

Leeds kommer att hoppas att Raphinha hittar nätet igen. Han står på tre mål den här säsongen och gjorde mål i ett av deras sex senaste matcher. Även Rodrigo har gjort två mål på senaste sex matcherna.