Aston Villa vs Wolves bästa odds och matchtips

Aston Villa tar sig an Wolverhampton för en spännande match i Premier League kommande lördag på Villa Park. Aston Villa har för närvarande plats tio i tabellen med tio poäng efter sju spelade matcher. Med sju omgångar bakom sig har Wolves lyckats samla ihop nio poäng och ligger på plats tolv i Premier League. Wolves har fått en bra start på sin säsong i Premier League och har alla möjligheter att fortsätta i det flytet när de möter Aston Villa.

Våra tips

Statistik och fakta för Aston Villa vs Wolves

  • Aston Villa är obesegrade de senaste fem matcherna i rad hemma;
  • Aston Villa nätade i 15 av de senaste 17 matcher;
  • Aston Villa nätade de senaste fyra matcherna i rad hemma.
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Wolves senaste åtta av tio matcher;
  • Wolves släppte in i elva av de senaste 13 matcherna;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Wolves senaste åtta bortamatcher i rad.

Form: Aston Villa mot Wolves

The Villans letar efter mer

Resultaten har varit vad man kan vänta sig av Aston Villa de senaste veckorna. Varken mer eller mindre. I de tre senaste matcherna för The Villans gick det så här: den första slutade 1-1 mot Chelsea och sen blev det en 1-0 vinst mot Manchester United. Den senaste matchen blev en 2-1 förlust mot Tottenham.

Wolves fortsätter att plocka poäng.

Wolves hoppas att deras starka form håller i sig med ytterligare ett bra resultat. Den första av de tre senaste matcherna för Wolves slutade 2-2 mot Tottenham följt av en 1-0 vinst mot Southampton. Den senaste matchen slutade med en 2-1 vinst mot Newcastle.

I en match mellan två sidor som har presterat nästan identiskt de senaste veckorna, tror vi fortfarande att Aston Villa har ett övertag.

Aston Villa vs Wolves Matchhistorik

Senast lagen möttes fick vi inte se någon vinnare. Lagen delade nämligen poängen i en 0-0-match som spelades 6 mars 2021. Aston Villa går in i matchen mot Wolves med 3-4-3 i bagaget från deras senaste tio matcher i Premier League. Fyra gånger i de senaste tio matcherna mellan Aston Villa och Wolves blev över 2,5 mål ett vinnande spel. Båda lagen hittade nätet fem gånger i dessa tio matcher.

Tabellställningar i Premier League

Om man tittar på den nuvarande Premier League-ställningen så skiljer Aston Villa och Wolves för närvarande i en poäng och två placeringar. Aston Villa kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Wolves kommande lördag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Wolves är outsiders i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och matchen kommer säkerligen bjuda på underhållning och massor av spelmöjligheter.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Emiliano Buenida. Han är toppskytt för Aston Villa, för närvarande på två mål under hela säsongen och har gjort två mål de senaste fem matcherna.

Wolves kommer att hoppas att Hee-Chan Hwang hittar nätet igen. Han står på fyra mål på de senaste fem matcherna och hittade nätet två gånger i senaste matchen.