Brentford vs Chelsea bästa odds och matchtips

Ligaledarna Chelsea kommer gå in för att öka sin ledning till Brentford, när de möter varandra på Brentford Community Stadium 18:30 16 oktober. Brentford är placerade på plats sju i Premier League med 12 poäng efter sju spelade omgångar. Chelsea leder ligan med 16 poäng efter sju spelade matcher. 

Våra tips

Statistik och fakta för Brentford vs Chelsea

  • Brentford är obesegrade de senaste tre matcherna i rad;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Brentfords senaste fem av sju matcher;
  • Brentford nätade i fem av de senaste sju matcher;
  • Brentford släppte in i fyra av de senaste sex matcherna.
  • Chelsea är obesegrade de senaste tre matcherna i rad på bortaplan;
  • Chelsea nätade i elva av de senaste 13 matcher;
  • Chelsea nätade de senaste sju matcherna i rad på bortaplan.

Form: Brentford mot Chelsea

Brentford fortsätter trumma på

Brentford hoppas att deras starka form håller i sig med ytterligare ett bra resultat. Den första av de tre senaste matcherna för Brentford tog en 7-0 vinst mot Oldham följt av en 3-3 mot Liverpool. Den senaste matchen slutade med en 2-1 vinst mot West Ham.

Chelsea vill förlänga vinstsviten hemma

Serieledarna har haft det tufft på senaste med två förluster på de senaste tre. The Blues förlorade 1-0 mot Manchester City följt av en 1-0 förlust mot Juventus i Champions League och slutligen, i den senaste matchen, blev det en 3-1 vinst mot Southampton.

I en match mellan två sidor som har presterat nästan identiskt de senaste veckorna, tror vi fortfarande att The Blues kommer vinna.

Brentford vs Chelsea matchhistorik

Detta blir första gången de två lagen möts i Premier League.

 

Tabellställningar i Premier League

Tabellställningen av Premier League visar att Brentford och Chelsea ligger fyra poäng och sex placeringar ifrån varandra för tillfället. Chelsea kommer säkert att försöka ta alla tre poängen kommande lördag för att visa att de förtjänar platsen i toppen av tabellen. Trots att Brentford är outsider i den här sammandrabbningen kommer de definitivt försökagöra det svårt för favoriterna och av den anledningen är vi spända på att se hur matchen mellan Brentford och Chelsea kommer att sluta.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Yoane Wissa. Han har gjort flest mål för Brentford, fyra stycker för säsongen och samtliga kom i de senaste tre matcherna.


The Blues kommer att hoppas att Romelu Lukaku och Timo Werner hittar nätet igen. Werner har gjort två mål på fyra matcher medan Lukaku gjort två på sex.