Atletico Madrid vs Levante bästa odds och matchtips

Övre halvan mot den undre när Atletico Madrid förbereder sig för att möta Levante i La Liga. Atletico Madrid ligger på plats 5 i La Liga med 39 poäng efter att ha spelat 23 matcher. Avståndet till Levante är 28 poäng vilket gör att det sistnämnda laget ligger på plats 20 i tabellen efter 23 omgångar. 3 förluster i de senaste 6 matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos Atletico Madrid. De skulle dock kunna skrälla mot Levante.

Våra tips

Statistik och fakta för Atletico Madrid vs Levante i La Liga

 • Atletico Madrid har gjort mål i 12 av de senaste 14 matcherna
 • I 5 av de senaste 6 matcherna Atletico Madrid har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Atletico Madrid har vunnit 3 av 4 av deras senaste hemmamatcher
 • Atletico Madrid har inte förlorat 3 av 4 av deras senaste hemmamatcher
 • Levante har inte vunnit 23 av 25 av deras senaste matcher
 • Levante har släppt in i 19 av de senaste 21 bortamatcherna
 • Levante har förlorat 9 av 10 av deras senaste bortamatcher
 • Atletico Madrid har vunnit 11 av de 12 senaste hemmamatcherna mot Levante
 • Atletico Madrid har inte förlorat 12 av de 13 senaste hemmamatcherna mot Levante
 • Atletico Madrid har gjort mål i 15 av de senaste 17 matcherna mot Levante
 • I de senaste 5 av Atletico Madrids hemmamatcher mot Levante var antalet mål under 3.5
 • Atletico Madrid har inte vunnit de senaste 3 matcherna mot Levante i rad

Form: Atletico Madrid mot Levante

Atletico Madrid flyter med

De senaste matcherna har resultaten varit vad man kan förvänta sig av Atletico Madrid som hållit sin nivå. Atletico Madrid är lite ostadiga för tillfället men har trots detta lyckats besegra Valencia med 3-2. Dessvärre förlorade man sin nästa match med 4-2 mot Barcelona, innan de tog ytterligare tre poäng med en härlig 4-3-vinst mot Getafe.

Det är lite problematiskt för Levante

Resultaten har varit under all kritik för Levante på senare tid och nu behöver man verkligen få med sig något för att vända den negativa trenden. Levante har haft det tufft på senaste tiden och de har inte lyckats ta en enda poäng i någon av de senaste tre matcherna. De förlorade först med 0-2 mot Cadiz, innan Getafe besegrade dem med 3-0. Tredje förlusten i rad var ett faktum efter att även Real Betis tog hem en seger med 2-4.

Att begränsa ett förväntat nederlag kan vara målet för Levante här. Att välja Atletico Madrid till odds 1.35 är en självklarhet i den form de uppvisar.

Atletico Madrid vs Levante Matchhistorik

Senast lagen möttes fick vi inte se någon vinnare. Lagen delade nämligen poängen i en 2-2-match som spelades 28 oktober 2021. Atletico Madrid går in i matchen mot Levante med 5-3-2 i bagaget från deras senaste 10 matcher i La Liga. 6 gånger i den senaste 10 matcher mellan Atletico Madrid och Levante blev över 2,5 mål ett vinnande spel.

Tabellställningar i La Liga

Som framgår av La Liga-tabellen är skillnaden mellan de två lagen 28 poäng. Även om Levante inte kommer att ha någon att ta sig förbi Atletico Madrid i tabellen inom en snar framtid, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Atletico Madrid, som nu är nummer 5 med 39 poäng, kommer att göra sitt bästa för att klättra i tabellen. I alla fall kommer matchen på onsdag säkert att vara ett bra tillfälle att satsa på.

Skytteligan

Angel Correa är den mest profilerade målgöraren för hemmalaget den senaste tiden. Atletico Madrid kommer säkerligen förlita sig på honom den kommande matchen. Samtidigt kommer Levante ställa hoppet till Daniel Gomez att han ska lägga till fler mål till de 2 han gjort de senaste sex matcherna.