Salernitana vs AC Milan: Bästa oddsen och matchtipsen

Toppen mot botten när AC Milan möter Salernitana för en match i Serie A på lördag. Efter 23 spelade matcher är Salernitana jumbo i Serie A med 13 poäng. Det ger en skillnad på 42 poäng till AC Milan, som ligger på första plats i tabellen med 55 poäng. 3 förluster i de senaste 6 matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos Salernitana.

Våra tips

Statistik och fakta för Salernitana vs AC Milan i Serie A

  • Salernitana har släppt in i de senaste 18 matcherna i rad
  • Salernitana har inte vunnit 16 av 18 av deras senaste matcher
  • Salernitana har förlorat 6 av 7 av deras senaste hemmamatcher
  • I de senaste 3 matcherna i rad Salernitana har spelat, har båda lagen gjort mål
  • Salernitana har inte gjort mål i 5 av de senaste 6 hemmamatcherna
  • AC Milan har gjort mål i 20 av de senaste 22 matcherna
  • AC Milan har inte förlorat 11 av 13 av deras senaste bortamatcher
  • AC Milan har vunnit 7 av 9 av deras senaste matcher

 

Form: Salernitana mot AC Milan

Salernitana håller hoppet vid liv

Salernitana har tagit fem poäng de senaste sex matcherna. Seger mot Verona och två kryss i rad har gett lite hopp åt den tidigare helt hopplösa jumbon.

Svårslagna AC Milan

AC Milan hoppas att deras starka form håller i sig med ytterligare ett bra resultat. AC Milan har verkligen njutit av att spela fotboll i sina senaste tre matcher. Det började med en 1-2-vinst mot Inter. Segertåget fortsatte därefter med en till vinst mot Lazio med 4-0 innan de i förra matchen besegrade Sampdoria med 1-0.

Med dessa starka prestationer på sistone verkar AC Milan ha goda chanser att vinna mot Salernitana. Dock är Salernitana kanske på väg mot stark form?

Salernitana vs AC Milan Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra vann AC Milan och tog därmed alla 3 poäng efter matchresultatet 2-0. H2H mötena är få, därmed har Milan vunnit det enda tidigare mötet mellan lagen.

Tabellställningar i Serie A

Som framgår av Serie A-ställningen är skillnaden mellan de två lagen 42 poäng. Salernitana letar efter poäng som kan få dem närmare strecket i tabellen. AC Milan, som nu ligger etta med 55 poäng, kommer att göra sitt bästa för att öka avståndet till sina motståndare. Hur som helst kommer matchen på lördag säkert att vara ett bra tillfälle att lägga ett spel på.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Federico Bonazzoli. Han är toppskytt för Salernitana, för närvarande på 5 mål under hela säsongen. Totalt hittade han nätet i 2 av deras 6 senaste matcher.

AC Milan kommer att hoppas att Olivier Giroud hittar nätet igen. Han har gjort 5 mål på deras 6 senaste matcher.