Barcelona vs Elche bästa odds och matchtips

Barcelona är favorittippade kommande lördag mot Elche i La Liga. I nuvarande starka form verkar en hemmaseger vara det självklara resultatet i Camp Nou. Barcelona har för närvarande plats 8 i tabellen med 24 poäng efter 16 spelade matcher. Med 16 omgångar bakom sig har Elche lyckats samla ihop 15 poäng och ligger på plats 16 i La Liga. 2 förluster i de senaste 6 matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos Barcelona. De skulle dock kunna skrälla mot Elche.

Våra tips

Statistik och fakta för Barcelona vs Elche i La Liga

 • Barcelona har förlorade 3 av 4 av deras senaste matcher
 • Elche har släppte in i 21 av de senaste 23 bortamatcherna
 • Elche har inte vunnit 7 av 8 av deras senaste bortamatcher
 • I 5 av de senaste 7 matcherna Elche har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Elche har gjort mål i 9 av de senaste 11 matcherna
 • Elche har inte förlorat 3 av 4 av deras senaste matcher
 • Barcelona har vinst de senaste 4 matcherna mot Elche i rad
 • Barcelona har inte förlorat de senaste 6 matcherna mot Elche i rad
 • Barcelona har släppte inte in i de senaste 6 matcherna mot Elche i rad
 • I de senaste 3 Barcelonas hemmamatcher mot Elche var antalet av mål över 2.5
 • Barcelona har gjort mål i de senaste 4 matcherna mot Elche i rad

Form: Barcelona mot Elche

Barcelona hoppas få stopp på lidandet

Barcelona hoppas bryta sin dåliga form i denna matchen. Barcelona har inte riktigt lyckats på senaste tiden och bara plockat en poäng i de senaste tre matcherna. Först förlorade man med 1-0 mot Real Betis och Bayern München. I sin senaste match fick de dock lite utav en revansch när de lyckades med resultatet 2-2 mot Osasuna vilket gav en poäng.

Elche fortsätter att plocka poäng.

Elche hoppas att deras starka form håller i sig med ytterligare ett bra resultat. Elche har vunnit två av sina senaste tre mot Cadiz och Salamanca. Mellan de matcherna förlorade man mot Valencia.

Barcelona är bookmakarnas favorit till odds 1.38 men i nuvarande form är Elche ett bra val till odds 7.50.

Barcelona vs Elche Matchhistorik

I det senaste mötet mellan dessa två lag, tog Barcelona med sig 3 poäng därifrån i en 3-0 seger. Barcelona tar sig an Elche med 5-1-0 i bagaget från deras senaste matcher i La Liga. 4 gånger i de senaste 6 matcherna mellan Barcelona och Elche blev över 2,5 mål ett vinnande spel.

Tabellställningar i La Liga

Som framgår av La Liga-tabellen är skillnaden mellan de två lagen 9 poäng. Även om Elche inte kommer att ha någon att ta sig förbi Barcelona i tabellen inom en snar framtid, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Barcelona, som nu är nummer 8 med 24 poäng, kommer att göra sitt bästa för att klättra i tabellen. I alla fall kommer matchen på lördag säkert att vara ett bra tillfälle att satsa på.

Skytteligan

Memphis Depay är den mest profilerade målgöraren för hemmalaget den senaste tiden. Barcelona kommer säkerligen förlita sig på honom den kommande matchen. 

Samtidigt kommer Elche ställa hoppet till Lucas Boye att han ska lägga till fler mål till de 3 han gjort de senaste sex matcherna.