Bologna vs Juventus bästa odds och matchtips

Med båda lagen placerade i mitten av tabellen har både Bologna och Juventus en chans att vinna mark på sin kommande motståndare i Serie A. Bologna har för närvarande plats 10 i tabellen med 24 poäng efter 17 spelade matcher. Med 17 omgångar bakom sig har Juventus lyckats samla ihop 28 poäng och ligger på plats 7 i Serie A. 3 förluster i de senaste 6 matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos Bologna. De skulle dock kunna skrälla mot Juventus.

Våra tips

Statistik och fakta för Bologna vs Juventus i Serie A

  • Bologna har gjort mål i 13 av de senaste 15 matcherna
  • Juventus har gjort mål i 19 av de senaste 21 matcherna
  • Juventus har inte förlorat 8 av 10 av deras senaste bortamatcher
  • Juventus har vinst 3 av 4 av deras senaste matcher
  • Bologna har inte vunnit 35 av de 36 senaste matcherna mot Juventus
  • Bologna har förlorat de senaste 10 matcherna mot Juventus i rad
  • I 13 av de senaste 14 Bolognas hemmamatcher mot Juventus var antalet av mål under 3.5
  • Bologna har släppte in i 17 av de senaste 18 matcherna mot Juventus
  • Bologna har gjort inte mål i 6 av de senaste 8 hemmamatcherna mot Juventus

Form: Bologna mot Juventus

Bologna hoppas att komma tillbaka

Resultaten har varit vad man kan vänta sig av Bologna de senaste veckorna. Varken mer eller mindre. Bologna har sett rätt bleka ut på den senaste tiden, även om det började bra med 1-0 mot Roma. Tyvärr höll inte de positiva resultaten i sig utan man förlorade istället med 3-2 mot Fiorentina, och lyckades inte heller plocka poäng i en 2-1-förlust mot Torino.

Juventus hoppas kunna utöka poängen.

Resultaten har varit vad man kan vänta sig av Juventus de senaste veckorna. Varken mer eller mindre. Man är obesegrad i de senaste tre matcherna med 2-0 mot Genoa, 1-0 mot Malmö i Champions League. Senast blev det oavgjort mot Venezia.

Det är en match mellan två till synes likvärdiga lag, som båda har varit i liknande form på sistone. Juventus är fortfarande favorit hos spelbolagen att vinna matchen med odds 1.90.

Bologna vs Juventus Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra vann Juventus och tog därmed alla 3 poäng efter matchresultatet 4-1. Bologna har vunnit 0% procents, medan Juventus har vunnit 100% av deras senaste möten i Serie A vilket gör att de senaste resultaten ser ut så här: 0-0-10. De senaste 10 matcherna mellan Bologna och Juventus var över 2,5 mål ett vinnande spel 6 gånger. Båda lagen gör mål gav utdelning hos oddsmakarna 4 gånger i dessa 10 matcher.

Tabellställningar i Serie A

Om man tittar på den nuvarande Serie A-ställningen så skiljer Bologna och Juventus för närvarande i 4 poäng och 3 placeringar. Juventus kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Bologna kommande lördag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Bologna är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Bologna och Juventus kommer att sluta.

Skytteligan

Marko Arnautovic är den mest profilerade målgöraren för hemmalaget den senaste tiden. Bologna kommer säkerligen förlita sig på honom den kommande matchen. 

Samtidigt kommer Juventus ställa hoppet till Alvaro Morata att han ska lägga till fler mål till de 2 han gjort de senaste sex matcherna.