Salernitana vs Inter bästa odds och matchtips

Toppen mot botten när Inter möter Salernitana för en match i Serie A kommande fredag. Salernitana ligger på plats 20 i Serie A med 8 poäng efter att ha spelat 17 matcher. Avståndet till Inter är 32 poäng vilket gör att det sistnämnda laget ligger på plats 1 i tabellen efter 17 omgångar. 5 förluster i de senaste 6 matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos Salernitana. De skulle dock kunna skrälla mot Inter.

Våra tips

Statistik och fakta för Salernitana vs Inter i Serie A

  • Salernitana har inte vunnit 15 av 17 av deras senaste matcher
  • Salernitana har släppte in i de senaste 10 matcherna i rad
  • Salernitana har förlorade 8 av 10 av deras senaste matcher
  • Salernitana har gjort inte mål i 6 av de senaste 7 matcherna
  • Inter har inte förlorat 17 av 19 av deras senaste matcher
  • Inter har gjort mål i 20 av de senaste 22 borta matcherna
  • Inter har vinst 9 av 11 av deras senaste matcher
  • Inter har släppte inte in i 5 av de senaste 6 matcherna

 

Form: Salernitana mot Inter

Salernitana har stora problem

Resultaten har varit katastrofala för Salernitana på senare tid. Därför är man desperata att vinna kommande match. Salernitana har haft det tufft på senaste tiden och de har inte lyckats ta en enda poäng i någon av de senaste tre matcherna. De förlorade först med 2-0 mot AC Milan, innan Fiorentina besegrade dem med 4-0. Tredje förlusten i rad var ett faktum efter att även Genoa tog hem en seger med 1-0.

Inter fortsätter glänsa.

Inter fortsätter tåga på och sopar för närvarande bort allt motstånd med ytterligare en vinst i förra matchen. Man har endast förlorat en match den senaste tiden, vilket var mot Real Madrid i Champions League. Innan dess besegrade man Roma med 3-0 och senast blev det hela 4-0 mot Cagliari.

Att begränsa ett förväntat nederlag kan vara målet för Salernitana här. Att välja Inter till odds 1.22 är en självklarhet i den form de uppvisar.

Tabellställningar i Serie A

Som framgår av Serie A-ställningen är skillnaden mellan de två lagen 32 poäng. Även om Salernitana inte kommer att ha en möjlighet att komma över Inter i tabellen någon gång inom kort, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Inter, som nu ligger på 1 med 40 poäng, kommer att göra sitt bästa för att öka avståndet till sina motståndare. Hur som helst kommer matchen kommande fredag säkert att vara ett bra tillfälle att lägga ett spel på.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Federico Bonazzoli. Han är toppskytt för Salernitana, för närvarande på 3 mål under hela säsongen. Totalt hittade han nätet i 1 av deras 6 senaste matcher. 

Inter kommer att hoppas att Lautaro Martinez hittar nätet igen. Han står på 10 mål den här säsongen och gjorde mål i 4 av deras 6 senaste matcher.