Bologna vs Torino: Bästa oddsen och matchtipsen

Med båda lagen placerade i mitten av tabellen har både Bologna och Torino en chans att vinna mark på sin kommande motståndare i Serie A. Efter 26 spelade matcher är Bologna rankade som nummer 12 i Serie A med 32 poäng. Det ger en skillnad på 1 poäng till Torino, som ligger på plats 11 i tabellen med 33 poäng. 3 förluster i de senaste 6 matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos Bologna. De skulle dock kunna vända på trenden i helgen.

Våra tips

Statistik och fakta för Bologna vs Torino i Serie A

 • Bologna har inte förlorat 3 av 4 av deras senaste matcher
 • Torino har släppt in i de senaste 11 bortamatcherna i rad
 • Torino har inte vunnit 13 av 15 av deras senaste bortamatcher
 • I 5 av de senaste 6 matcherna Torino har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Torino har gjort mål i 11 av de senaste 13 matcherna
 • Torino har förlorat 3 av 4 av deras senaste matcher
 • Bologna har släppt in i 21 av de senaste 22 matcherna mot Torino
 • I 8 av de senaste 10 hemmamatcherna Bologna har spelat mot Torino har båda lagen gjort mål
 • Bologna har inte vunnit 11 av de 13 senaste matcherna mot Torino
 • Bologna har gjort mål i 10 av de senaste 11 hemmamatcherna mot Torino
 • Bologna har spelat oavgjort de senaste 4 hemmamatcherna mot Torino i rad

Form: Bologna mot Torino

Bologna har problem att hitta bra resultat

Bologna hoppas bryta sin dåliga form i denna matchen. Det har varit både högt och lågt för Bologna den senaste tiden, vilket resulterat i fyra poäng. Mot Lazio fick de åka hem tomhänta med en 3-0-förlust vilket man dock revanscherade sig med efter en 2-1-vinst mot Spezia. Den senaste matchen blev det delad poäng efter ett oavgjort resultat i en 1-1-match mot Salernitana.

Torino hoppas få stopp på lidandet

Torino tar sig an denna matchen med några dåliga resultat bakom sig. Torino är bara en poäng ifrån att vara helt utan positiva resultat i sina senaste tre matcher. De förlorade med 1-2 mot Venezia innan det blev oavgjort efter en (1-1)-match mot Juventus. Sedan hamnade man återigen i förlustkolumnen när Cagliari besegrade dem med 1-2.

I en match mellan två till synes jämlika lag, med båda i samma form, ser det ut som en match som kan gå hur som helst. Ett oavgjort resultat skulle därför kunna vara ett bra val.

Bologna vs Torino Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra vann Torino och tog därmed alla 3 poäng efter matchresultatet 2-1. Bologna tar sig an Torino med 2-5-3 i bagaget från deras senaste matcher i Serie A. 4 gånger i den senaste 10 matcher mellan Bologna och Torino blev över 2,5 mål ett vinnande spel.

Tabellställningar i Serie A

Efter en titt på Serie A-tabellen kan man dra slutsatsen att följande match kommer att bli avgörande för de konkurrerande lagen eftersom det bara skiljer 1 poäng mellan dem. Detta innebär att i ligamatch nummer 28 för hemmalaget, kommer Bologna att ha en möjlighet att komma ikapp Torino eller till och med komma över besökarna i ligan. Torino, som nu ligger på 11 med 33 poäng och kommer att göra sitt bästa för att komma längre bort från sina motståndare. Matchen på söndag är definitivt något att glädjas åt.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Marko Arnautovic. Han är toppskytt för Bologna, för närvarande på 9 mål under hela säsongen. Totalt hittade han nätet i 3 av deras 6 senaste matcher.

Torino kommer att hoppas att Andrea Belotti hittar nätet igen. Han gjorde mål i 2 av deras 6 senaste matcher.