Venezia vs Sassuolo: Bästa oddsen och matchtipsen

Venezia möter Sassuolo på Stadio Pierluigi Penzo kommande söndag i Serie A. Venezia ligger på plats 18 i Serie A med 22 poäng efter att ha spelat 26 matcher. Avståndet till Sassuolo är 14 poäng vilket gör att det sistnämnda laget ligger på plats 10 i tabellen efter 27 omgångar. 3 förluster i de senaste 6 matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos Venezia. De skulle dock kunna skrälla mot Sassuolo.

Våra tips

Statistik och fakta för Venezia vs Sassuolo i Serie A

 

 

 

Form: Venezia mot Sassuolo

Venezia har stora problem

Venezia hoppas bryta sin dåliga form i denna matchen. Venezia har upplevt det mesta under sina tre senaste matcher där de lyckades samla på sig fyra poäng. Först tog man en skön 2-1-vinst mot Torino innan det blev oavgjort efter resultatet 1-1 mot Genoa. Den obesegrade trenden tog dock stopp när Verona visade sig vara för starka och resultatet 3-1 innebar förlust för Venezia.

Sassuolo fortsätter att plocka poäng.

Sassuolo hoppas att deras starka form håller i sig med ytterligare ett bra resultat. Sassuolo ser ut att ta sig an vilken motståndare som helst efter ett riktigt bra resultat de senaste tre matcherna då man samlade på sig sju poäng. De spelade först lika med (2-2) mot Roma, innan de besegrade Inter med 0-2 och sedan Fiorentina med 2-1.

Med dessa resultat och de inte så stabila prestationerna från Venezia är det självklart att satsa på Sassuolo till odds 2.25.

Venezia vs Sassuolo Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra vann Sassuolo och tog därmed alla 3 poäng efter matchresultatet 3-1. Venezia går in i matchen mot Sassuolo med 0-0-1 i bagaget från deras senaste 10 matcher i Serie A.

Tabellställningar i Serie A

Som framgår av Serie A-ställningen är skillnaden mellan de två lagen 14 poäng. Även om Venezia inte kommer att ha en möjlighet att komma över Sassuolo i tabellen någon gång inom kort, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Sassuolo, som nu ligger på 10 med 36 poäng, kommer att göra sitt bästa för att öka avståndet till sina motståndare. Hur som helst kommer matchen kommande söndag säkert att vara ett bra tillfälle att lägga ett spel på.

Skytteligan

Thomas Henry är den mest profilerade målgöraren för hemmalaget den senaste tiden. Venezia kommer säkerligen förlita sig på honom den kommande matchen. Samtidigt kommer Sassuolo ställa hoppet till Hamed Traoré att han ska lägga till fler mål till de 3 han gjort de senaste sex matcherna.