Bournemouth vs Newcastle: Bästa oddsen och matchtipsen

Newcastle tar sig an Bournemouth kommande lördag för ett spännande Premier League-möte på Vitality Stadium. Newcastle ska ha goda chanser att vinna på lördag mot Bournemouth. Spelbolagen har dem som stora favoriter då besökarna går igenom lite av en svacka i Premier League på slutet.

Plcerade som 18 i tabellen har Bournemouth plockat sex poäng efter elva matcher. På 20 poäng, är Newcastle rankade som sex med elva den här säsongen.

Både Bournemouth och Newcastle siktar på att göra sitt bästa inför sina fans. Vi kommer garanterat att få se ett spännande möte på lördag. Bournemouth åkte på ordentligt med stryk i det senaste mötet och hoppas på revanch kommande lördag. Newcastle borde möta ett högmotiverat hemmalag. Deras kommande fajt är en tuff utmaning för Bournemouth, som möter Newcastle i sin ständiga kamp för att undvika nedflyttning. De borde vara motiverade till att skrälla här mot en så pass tuff motståndare som Newcastle.

Bournemouth vs Newcastle Statistik

  • I 9 av Bournemouths senaste 11 matcher var antalet av mål över 2.5
  • Bournemouth har förlorade 5 i de senaste 6 matcherna, medan gjort mindre än 1.5 mål
  • I de senaste 4 matcherna i rad Bournemouth har spelat, har båda lagen gjort mål
  • I 8 av Bournemouths senaste 9 hemmamatcher var antalet av mål under 3.5
  • Bournemouth har släppt in i 12 av de senaste 14 matcherna
  • Newcastle har inte förlorat 11 av sina senaste 12 matcher
  • Newcastle har inte förlorat 12 av sina senaste 14 bortamatcher
  • Newcastle har gjort mål i 12 av de senaste 14 matcherna
  • Newcastle har gjort mål i 12 av de senaste 14 bortamatcherna
  • I de senaste 4 Newcastles bortamatcher, var antalet mål över 2.5

Bournemouth vs Newcastle Preview

Bournemouth form

Bournemouth har varit bleka i sina tre senaste matcher, även om de öppnade med en 2-1-seger mot Burnley. De kunde ej följa upp lika bra och förlorade med 1-2 mot Liverpool, för att senast återigen bjuda bort alla poäng efter 6-1-förlust mot Manchester City. Bournemouth klarade endast av att ta en seger av sex möjliga på Vitality Stadium i Premier League. De spelade oavgjort i två och förlorade tre av dessa matcher, där de nätade fyra och släppte in tio mål.

Newcastle form

Även om de förlorade den senaste matchen har ändå resultaten varit godkända för Newcastle. De vann först mot Manchester United med 0-3 följt av vinst mot Arsenal med 1-0. Den vinnande trenden tog sedan slut mot B. Dortmund, som vann med 2-0. Newcastle noterade sex poäng efter två vinster från sina två matcher mot lag bland de sex nedersta. De gjorde tio mål, men släppte in noll. Newcastle har bara en ynka seger från de sex senaste bortamatcherna i Premier League. Man spelade oavgjort tre och förlorade två samtidigt som laget släppte in nio och gjorde 14 mål.

Bournemouth vs Newcastle H2H

Det slutade oavgjort när Bournemouth senast mötte Newcastle. Med båda som vägrade att ge sig, stod det 1-1 på resultattavlan till slut. De bästa oddsen på ett oavgjort vid full tid hos bookmakern är 4.00. Försöka välja en vinnare från senaste H2H är en tuff uppgift då inget lag övertygat mot sina motståndare helt. Newcastle vann fyra av de senaste tio matcherna, medan Bournemouth tog två vinster i dessa tio matcher. Spelbolagen har Newcastle att vinna denna match till bästa odds på 1.67. Newcastle förlorade ingen av sina senaste 7 matcher mot Bournemouth som värdlag. I de 7 senaste mötena mellan Bournemouth och Newcastle i Premier League löste båda lagen minst ett mål. I de senaste tio matcher mellan Bournemouth och Newcastle blev över 2.5 mål vinnare fyra gånger. Odds på minst tre mål här ligger på 1.65 hos spelbolagen.

Det blev över 2.5 mål sex gånger i de senaste tio matcherna mellan lagen. Bournemouth gjorde i snitt 1.3 mål, medan Newcastle snittade 1.6 mål. Båda lagen göra mål blev ett vinnande spel åtta gånger. Över 2.5 mål gjordes i åtta av Bournemouth’s tio senaste hemmamatcher i alla tävlingar. De gjorde ett snitt på ett mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i fem av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 1.9 mål under den här perioden.

Nuvarande tabellen i Premier League

Bournemouth tog samtliga tre poäng tre gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade två och åkte på fem förluster under den här perioden. Newcastle vann tre av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort fyra och förlorade tre. Newcastle gjorde det första målet i matchen endast tre gång av de 10 senaste på bortaplan. Medan Bournemouth satte den första i tre av sina 10 senaste på hemmamark.

Senaste lagnyheter

Överraskande har Bournemouth endast gjort första målet i tre matcher av de senaste tio på hemmaplan. Newcastle gjorde första målet i sju gånger i de senaste tio matcherna. Båda lagen har gjort mål i 4 av de senaste mötena mellan Bournemouth och Newcastle när man spelat på Vitality Stadium.

Bournemouth kan ha upp till sex spelare på skadelistan inför deras hemmamatch mot Newcastle den kommande lördag. Lewis Cook kan ta en dag ledigt från Bournemouths trupp medan han väntar på att avstängningen ska löpa ut.

Neto, Tyler Adams, Emiliano Marcondes, Ryan Fredericks och Tyler Adams finns bland de fem spelarna som saknas för Bournemouth på lördag.

Bruno Guimaraes och Sandro Tonali kan inte bli inkallade av Newcastle, eftersom de är borta på grund av avstängning.

Några av de sju som kommer att befinna sig på sidlinjen är Daniel Burn, Matt Targett, Elliot Anderson, Alexander Isak, Sven Botman, Joelinton och Javier Manquillo.