Manchester United mot Luton – Matchförhandsvisning, Tips, Odds

Allt ljus på Manchester United och Luton, när lagen letar efter nytt självförtroende. De möts på lördag på Old Trafford i Premier League. Det här blir första gången som Manchester United möter Luton på senaste tiden, eftersom lagen inte spelat i samma division det senaste århundradet.. Priserna från spelbolagen återspeglar hur mycket de förväntar sig att Manchester United drar ifrån med 3 nya poäng kommande lördag. De möter ett Luton i Premier League och de sistnämnda bör få det tufft då Manchester United behöver plocka viktiga poäng.

Manchester United är placerade som åtta med 18 poäng efter elva matcher matcher. Luton håller positionen som 17 i ligan på sex poäng. Rankade som nummer 8 i Premier League, har Manchester United så här långt plockat 18 poäng den här säsongen, medan Luton har samlat ihop sex poäng. Detta placerar dem som nummer 17 efter elva omgångar.

Både Manchester United och Luton siktar på att göra sitt bästa inför sina fans. Vi kommer garanterat att få se ett spännande möte på lördag. Deras kommande match blir en svår utmaning för Luton, som möter Manchester United i sin ständiga kamp att undvika nedflyttning. De borde vara motiverade till max att försöka fixa en seger, trots ett tufft motstånd som Manchester United. Manchester United har blickarna riktade mot en ny bra prestation och tre poäng, när de möter Luton. På hemmaplan bör de förstnämnda ha klart övertag och resan vidare mot topp 6 ska kunna fortsätta.

Manchester United vs Luton Statistik

  • I 9 av Manchester Uniteds senaste 10 matcher var antalet av mål under 3.5
  • I 7 av Manchester Uniteds senaste 9 hemmamatcher var antalet av mål över 2.5
  • I 6 av Manchester Uniteds senaste 7 hemmamatcher var antalet av mål under 3.5
  • I 5 av Manchester Uniteds senaste 7 matcher var antalet av mål över 2.5
  • Manchester United har släppt in i 7 av de senaste 9 hemmamatcherna
  • Luton Town har släppt in på de senaste 15 matcherna
  • Luton Town har släppt in i 15 av de senaste 16 bortamatcherna
  • Luton Town har inte vunnit 11 av sina senaste 13 matcher
  • I 5 av de senaste 6 matcherna Luton Town har spelat, har båda lagen gjort mål
  • I 7 av Luton Towns senaste 9 bortamatcher var antalet av mål över 2.5

Manchester United vs Luton Preview

Manchester United form

Manchester United presterar just nu upp och ner efter förlust mot Newcastle med 0-3, innan det vinst med 0-1 mot Fulham. Sedan var man tillbaka på förlorarspåret efter 4-3-nederlag mot FC Copenhagen. Manchester United gjorde åtta mål och släppte in fyra i sina senaste sex matcher mot lag från den nedre halvan av Premier League. De samlade 15 poäng och fem segrar.

Luton form

Luton har varit mediokra på slutet där man inte vunnit på de tre senaste försöken. Mot Nottingham Forest tog de poäng efter 2-2, efter det fick man se sig besegrade av Aston Villa som vann med 3-1. Senast lyckades de stjäla en poäng efter 1-1 mot Liverpool. Luton vann noll matcher och plockade ett poäng från deras fem möten mot lag från den övre halvan av Premier League. De gjorde tre mål och släppte in tolv. Luton har bara en ynka seger från sina sex senaste bortamatcher i Premier League. Man spelade oavgjort i en och förlorade fyra, släppte in 14 mål och gjorde sex.

Manchester United vs Luton H2H

Det är första gången på länge i Premier League-sammanhang som Manchester United ska spela mot Luton.

Över 2.5 mål gjordes i sju av Manchester United’s tio senaste matcher i samtliga tävlingar. De gjorde ett snitt på 1.4 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i fem av gästernas senaste tio matcher den här säsongen. I snitt gjorde de 0.9 mål under den här perioden.

Nuvarande tabellen i Premier League

Manchester United tog samtliga tre poäng fem gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade noll och åkte på fem förluster under den här perioden. Luton vann två av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort två och förlorade sex. Manchester United känner sig nog optimistiska till att göra mål kommande lördag mot Luton som bara lyckats hålla nollan en gång i de 10 senaste bortamatcherna. Värdarna kämpade i sin tur till sig tre hållna nollor i sina 10 senaste på hemmaplan.

Senaste lagnyheter

Manchester United gjorde första målet i fyra matcher av de senaste tio på hemmaplan. Överraskande nog har Luton endast gjort det första målet i två av de senaste tio matcherna.

Manchester United har lite problem med frågetecken kring om hela sex spelare kommer till start till matchen på lördag. Det är ingen mening att Jadon Sancho kommer till Manchester Uniteds omklädningsrum, eftersom han är avstängd.

Casemiro, Harry Maguire, Antony, Mason Mount, Luke Shaw och Tyrell Malacia finns bland de sex spelarna som saknas för Manchester United kommande lördag.

Några av de fyra som kommer att befinna sig på sidlinjen är Reece Burke, Mads Juel Andersen, Amari’i Bell och Daniel Potts.