Brentford vs Aston Villa bästa odds och matchtips

Brentford tar sig an Aston Villa för en spännande match i Premier League kommande söndag på Brentford Community Stadium. Brentford ligger på plats 14 i Premier League med 20 poäng efter att ha spelat 18 matcher. Avståndet till Aston Villa är 2 poäng vilket gör att det sistnämnda laget ligger på plats 12 i tabellen efter 18 omgångar. 4 förluster i de senaste 6 matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos Brentford. De skulle dock kunna skrälla mot The Villans.

Våra tips

Statistik och fakta för Brentford vs Aston Villa i Premier League

  • Brentford har släppt in i 14 av de senaste 15 matcherna
  • Brentford har inte vunnit 8 av 10 av deras senaste matcher
  • Brentford har förlorade de senaste 3 matcherna i rad
  • Brentford har gjorde inte mål i de senaste 3 matcherna i rad
  • Aston Villa har gjorde mål i 13 av de senaste 15 matcherna
  • Aston Villa har släppt in i 10 av de senaste 12 matcherna

 

Form: Brentford mot Aston Villa

Brentford fortsätter att se bleka ut.

Brentford tar sig an denna matchen med några dåliga resultat bakom sig. Brentford har haft det tufft på senaste tiden och de har inte lyckats ta en enda poäng i någon av de senaste tre matcherna. De förlorade först med 2-0 mot Chelsea, innan Brighton besegrade dem med 2-0. Tredje förlusten i rad var ett faktum efter att även Manchester City tog hem en seger med 1-0.

Aston Villa njuter av en stabil insats.

Resultaten har varit vad man kan vänta sig av Aston Villa de senaste veckorna. Varken mer eller mindre. Aston Villa har vunnit en av de senaste tre matcherna vilket var mot Norwich. Innan dess förlorade man mot Liverpool och senast blev det förlust mot Chelsea.

Det ser ut som en jämn match, men Aston Villa verkar ändå något bättre med en övergripande form som ser lite bättre ut än Brentfords.

Brentford vs Aston Villa Matchhistorik

Det senaste mötet mellan Brentford & The Villans spelades 28 augusti 2021. Matchen slutade oavgjort och lagen fick då dela på poängen med resultatet 1-1. Brentford har vunnit 0%, medan Aston Villa har vunnit 0% av deras senaste möten i Premier League vilket gör att de senaste resultaten ser ut så här: 0-1-0.

Tabellställningar i Premier League

Enligt Premier League tabellen är skillnaden mellan de två lagen för närvarande bara 2 poäng. Detta innebär att denna omgångs 21 match kommer att vara viktig för båda lagen och deras position i tabellen. Brentford kommer att ha en möjlighet att komma ikapp Aston Villa som för närvarande ligger på plats nummer 12 med 22 poäng i den kommande matchen på söndag. Besökarna kommer dock säkert att försöka ta poäng åt sig och utöka avståndet i tabellen.

Skytteligan

Trots att han bara gjort ett mål på senaste tiden är Pontus Jansson en av spelarna från Brentford som förväntas göra mål snart igen. På samma sätt har Aston Villa Ollie Watkins på listan över 2 mål i denna säsong, men förväntas göra fler mål.