Leicester vs Norwich bästa odds och matchtips

Leicester är favorittippade på lördag mot Norwich i Premier League. I nuvarande starka form verkar en hemmaseger vara det självklara resultatet i King Power Stadium. Leicester befinner sig på plats nummer 9 i Premier League med 25 poäng från sina första 18 matcher. 15 poäng bakom dem och på plats nummer 20 hittar vi Norwich som spelat 18 matcher. 4 förluster i de senaste 6 matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos Leicester. De skulle dock kunna skrälla mot Norwich.

Våra tips

Statistik och fakta för Leicester vs Norwich i Premier League

 • Leicester har släppt in i 18 av de senaste 20 matcherna
 • Leicester har gjorde mål i 16 av de senaste 18 matcherna
 • I 7 av de senaste 9 matcherna Leicester har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Leicester har vinst de senaste 4 hemmamatcherna i rad
 • Leicester har inte förlorat 9 av 11 av deras senaste hemmamatcher
 • Norwich har inte vunnit 16 av 18 av deras senaste matcher
 • Norwich har förlorade de senaste 5 matcherna i rad
 • Norwich har släppt in i 10 av de senaste 11 matcherna
 • Norwich har gjorde inte mål i 8 av de senaste 10 bortamatcherna
 • I de senaste 5 Leicesters matcher mot Norwich var antalet av mål under 3.5
 • Leicester har inte förlorat 4 av de 5 senaste matcherna mot Norwich
 • I 3 av de senaste 4 Leicesters matcher mot Norwich var antalet av mål under 2.5
 • Leicester har släppt in i de senaste 3 matcherna mot Norwich i rad
 • Leicester har gjorde mål i 4 av de senaste 5 matcherna mot Norwich

Form: Leicester mot Norwich

Leicester hoppas kunna utöka poängen

De senaste matcherna har resultaten varit vad man kan förvänta sig av Leicester som hållit sin nivå. Leicester har varit med om det mesta i sina tre senaste matcher där man också lyckats plocka fyra poäng. Ett möte med Liverpool slutade oavgjort (3-3) vilket följdes upp med en 6-3-förlust mot Manchester City. I sin senaste match lyckades man dock ta sig tillbaka till det vinnande konceptet när Liverpool besegrades med 1-0.
 

Norwich fortsätter sin förlorande svit

Resultaten har varit katastrofala för Norwich på senare tid. Därför är man desperata att vinna kommande match. Norwich har inte gjort ett enda mål på de senaste fem matcherna och har förlorat mot Aston Villa, Arsenal och Crystal Palace.
 

Att begränsa ett förväntat nederlag kan vara målet för Norwich här. Att välja Leicester till odds 1.45 är en självklarhet i den form de uppvisar.

Leicester vs Norwich Matchhistorik

Senast dessa lag ställdes mot varandra var 28 augusti 2021, och Leicester gick därifrån med en 2-1-seger. The Foxes har vunnit 60%, medan Norwich har vunnit 20% av deras senaste möten i Premier League vilket gör att de senaste resultaten ser ut så här: 3-1-1. 2 gånger i de senaste 5 matcherna mellan Leicester och Norwich blev över 2,5 mål ett vinnande spel.

Tabellställningar i Premier League

Om man tittar på den nuvarande Premier League-ställningen så skiljer Leicester och Norwich för närvarande i 15 poäng och 11 placeringar. The Foxes kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Norwich kommande lördag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Norwich är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Leicester och Norwich kommer att sluta.

Skytteligan

Det är svårt att inte titta på Teemu Pukki när man letar efter en målskytt. Han verkar ostoppbar och har träffat målet 1 gånger i de senaste 6 matcherna för sitt lag Norwich. Hans säsongssaldo är 5 mål just nu. 

Med 2 mål på de 6 senaste matcherna för Leicester är James Maddison spelaren man ska hålla utkik efter eftersom han kommer att sikta på fler mål.