Brentford vs Burnley: Bästa oddsen och matchtipsen

Brentford drar fördel av hemmaplan när Burnley gästar i Premier League kommande lördag. Brentford ligger på plats 15 i Premier League med 27 poäng efter att ha spelat 28 matcher. Avståndet till Burnley är 6 poäng vilket gör att det sistnämnda laget ligger på plats 18 i tabellen efter 26 omgångar. 4 förluster i de senaste 6 matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos Brentford. Det blir ett spännande möte mot Burnley.

Våra tips

Statistik och fakta för Brentford vs Burnley i Premier League

  • Brentford har släppt in i 25 av de senaste 27 matcherna
  • Brentford har förlorat 8 av 10 av deras senaste matcher
  • Brentford har inte vunnit 9 av 10 av deras senaste matcher
  • Burnley har inte vunnit 15 av 17 av deras senaste matcher
  • Burnley har inte förlorat de senaste 3 bortamatcherna i rad
  • Burnley har släppt in i de senaste 3 matcherna i rad
  • Burnley har gjort mål i 4 av de senaste 5 bortamatcherna

 

Form: Brentford mot Burnley

Brentford har stora problem

Brentford tar sig an denna matchen med några dåliga resultat bakom sig. Brentford har åkt på flera besvikelser den senaste tiden. Först blev de överkörda av Arsenal i en match som slutade 2-1.Newcastle blev också för svåra och tog hem vinsten med 2-0, innan Brentford lyckades bryta trenden och i sin senaste match tog hem en vinst med 3-1 mot Norwich.

Burnley flyter med

Stämningen i Burnley är inte så bra eftersom de inte lyckats vinna på senare tid. Bara ett enda poäng har Burnley lyckat skrapa ihop i deras senaste tre matcher. Denna poäng kom i en match som slutade 1-1 mot Crystal Palace, innan de blev besegrade av Leicester med 0-2. Senaste matchen blev återigen en besvikelse när Chelsea vann med 0-4.

Det ser ut som en jämn match, men Burnley verkar ändå något bättre med en övergripande form som ser lite bättre ut än Brentfords.

Brentford vs Burnley Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra vann Burnley och tog därmed alla 3 poäng efter matchresultatet 3-1. Brentford går in i matchen mot Burnley med 0-0-1 i bagaget från deras senaste 10 matcher i Premier League.

Tabellställningar i Premier League

Som framgår av Premier League-tabellen är skillnaden mellan de två lagen 6 poäng. Även om Burnley inte kommer att ha någon att ta sig förbi Brentford i tabellen inom en snar framtid, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Brentford, som nu är nummer 15 med 27 poäng, kommer att göra sitt bästa för att klättra i tabellen. I alla fall kommer matchen på lördag säkert att vara ett bra tillfälle att satsa på.

Skytteligan

Ivan Toney är en av spelarna i Brentford som förväntas göra mål regelbundet. Han har gjort 6 den senaste tiden. Burnley ställer hoppet till Aaron Lennon som har gjort ett mål hittills denna säsong. Det kommer säkerligen bli fler om han hittar sin målform.