Brentford vs Crystal Palace bästa odds och matchtips

Brentford välkomnar The Eagles för en match i Premier League på Brentford Community Stadium på lördag. Brentford är placerade på plats 14 i Premier League med 23 poäng efter 24 spelade omgångar. Crystal Palace ligger på plats 13 i tabellen med 25 poäng efter 24 spelade matcher. 6 förluster i de senaste 6 matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos Brentford. De skulle dock kunna skrälla mot Crystal Palace.

Våra tips

Statistik och fakta för Brentford vs Crystal Palace i Premier League

  • Brentford har släppt in i de senaste 14 matcherna i rad
  • Brentford har förlorat 9 av 11 av deras senaste matcher
  • I 6 av de senaste 8 matcherna Brentford har spelat, har båda lagen gjort mål
  • Brentford har gjort mål i 6 av de senaste 8 matcherna
  • Crystal Palace har inte vunnit 11 av 13 av deras senaste bortamatcher
  • Crystal Palace har släppt in i 12 av de senaste 14 matcherna
  • I 5 av de senaste 6 matcherna Crystal Palace har spelat, har båda lagen gjort mål
  • Crystal Palace har gjort mål i 9 av de senaste 10 matcherna
  • Crystal Palace har inte förlorat de senaste 3 bortamatcherna i rad

 

Form: Brentford mot Crystal Palace

Brentford fortsätter på en väldigt dålig svit

Resultaten har varit katastrofala för Brentford på senare tid. Därför är man desperata att vinna kommande match. Brentford har haft det tufft på senaste tiden och de har inte lyckats ta en enda poäng i någon av de senaste tre matcherna. De förlorade först med 2-1 mot Wolves, innan Everton besegrade dem med 4-1. Tredje förlusten i rad var ett faktum efter att även Manchester City tog hem en seger med 2-0.

Crystal Palace flyter med

De senaste matcherna har resultaten varit vad man kan förvänta sig av Crystal Palace som hållit sin nivå. Det har varit både högt och lågt för Crystal Palace den senaste tiden, vilket resulterat i fyra poäng. Mot Liverpool fick de åka hem tomhänta med en 1-3-förlust vilket man dock revanscherade sig med efter en 2-0-vinst mot Hartlepool. Den senaste matchen blev det delad poäng efter ett oavgjort resultat i en 1-1-match mot Norwich.

De två lagen matchas jämnt av bookmakers, men den nuvarande formen gör att Crystal Palace är vårt val för en seger.

Brentford vs Crystal Palace Matchhistorik

Senast lagen möttes fick vi inte se någon vinnare. Lagen delade nämligen poängen i en 0-0-match som spelades 21 augusti 2021. Brentford går in i matchen mot Crystal Palace med 0-1-0 i bagaget från deras senaste 10 matcher i Premier League.

Tabellställningar i Premier League

Enligt Premier League tabellen är skillnaden mellan de två lagen för närvarande bara 2 poäng. Detta innebär att denna omgångs 25 match kommer att vara viktig för båda lagen och deras position i tabellen. Brentford kommer att ha en möjlighet att komma ikapp Crystal Palace som för närvarande ligger på plats nummer 13 med 25 poäng i den kommande matchen på lördag. Besökarna kommer dock säkert att försöka ta poäng åt sig och utöka avståndet i tabellen.

Skytteligan

Det är svårt att inte titta på Odsonne Edouard när man letar efter en målskytt. Han verkar ostoppbar och har träffat målet 3 gånger i de senaste 6 matcherna för sitt lag The Eagles.

Med 3 mål på de 6 senaste matcherna för Brentford är Ivan Toney spelaren man ska hålla utkik efter eftersom han kommer att sikta på fler mål.